RSS
 

Van egy Üzenetem, melyet Közölnöm kell az Amerikai Néppel

21 nov

2012. november 17. szombat, 19.00

Drága, szeretett leányom, van egy Üzenetem, melyet Közölnöm kell az Amerikai néppel.

Drága, szeretett Követőim, figyeljetek Szent Szavamra (Üzenetemre) most, és hallgassatok meg.

Jelenleg nagy üldöztetéssel néztek szembe, honfitársaitok és azok bűnei miatt, akik irányítják az abortusz-törvényeiteket. Ez a legnagyobb bűn, amelyet egymás után több milliószor elkövettetek, megsebezte Szívemet, mintha egy tőr járná át jó néhányszor.

Erkölcstelenségetek bűnei, és az anyagi javak iránti szeretetetek, mélyen megbánt Engem. Nem vagytok Hozzám hűségesek úgy, ahogyan az tőletek elvárt. Nektek, akik eltávolodtatok az Igazságtól, hívnotok kell Engem, így Én fel tudom nyitni szemeteket.

Én szeretem Isten valamennyi, Amerikai Egyesült Államok-béli gyermekét, de attól tartok, hogy a bűn egy olyan nagy éket vert, hogy sokatok fog a kétségbeesés szakadékába zuhanni, ha nem fogadjátok el az Isten Létezését.

Fontos, hogy állhatatosan imádkozzatok, mivel a sátán hatalma beszivárgott sok törvényetekbe. A törvények, melyek többségét a köztetek lévő ateisták akarják bevezetni, undort keltőek lesznek Atyám Szemében.

Mily nagyon sírok, amiatt a megtévesztés miatt, melyet nektek mutatnak be. A köztetek lévő szegény felszentelt Szolgáim el lesznek taposva, mint a rovarok, azon vezetők lába által, akik megtagadnak Engem, a ti Jézusotokat.

Ez egy olyan időszak, amikor az ima napi célkitűzésetek kell, hogy legyen, azért, hogy nemzetetek megmenekülhessen, és hogy az én tizenkét nemzetem közé tartozhasson az Új Paradicsomban.

Íme az Imahadjárat (85)-ös imája, hogy megmeneküljön az Amerikai Egyesült Államok a csaló kezétől

“Ó drága Jézus, borítsd be nemzetünket a Te legdrágább védelmeddel. Bocsásd meg az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd meg az amerikai népet, hogy visszatérjen Istenhez. Nyisd meg értelmüket az Úr Igaz Útjára.

Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy örömmel fogadják majd Irgalmas Kezedet. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy szembeszálljunk az istenkáromlásokkal, melyeket ránk erőszakolhatnak, kényszerítve bennünket, hogy tagadjuk meg a Te Jelenlétedet.

Könyörögve kérünk Téged, Jézus, ments meg minket, oltalmazz meg minket minden veszedelemtől, és öleld a mi népünket a Te Szent Szívedre. Ámen.” 

Menj Népem, és soha ne félj kimutatni az Irántam való szereteted; és soha ne tagadd meg Kereszténységed.

Jézusotok

 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.