RSS
 

Üzenetek e-mailben

21 nov

Kedves Testvérek,

Az eddigiekben sosem tapasztalt módon, az üzenetek e-mailben való kiküldésének legutóbbi alkalmával nagyon sok levél “hibás e-mail cím” miatt visszajött, így nem került kézbesítésre.

Sajnos arra nincs lehetőségünk, hogy megtudjuk, hogy valóban a hibás e-mail címmel való feliratkozás ennek az oka, vagy a rendszer hibásodott meg, de kénytelenek vagyunk törölni ezeket az e-mail címeket.

Azért, hogy biztosan eljussanak Hozzátok az üzenetek, kérünk Benneteket, hogy

  • feliratkozáskor gondosan ügyeljetek az e-mail címetek helyes megadására;
  • amennyiben a fentiek miatt valakit esetleg tévesen törlünk a listából, és várakozása ellenére nem kapja meg az üzeneteket, legyen kedves újra feliratkozni, vagy jelezni felénk;
  • amennyiben egy várt üzenet e-mailben nem érkezik meg Hozzátok, úgy ellenőrizzétek a levelezőrendszeretek “Spam” vagy “Kéretlen levelek” mappájában is, mert elképzelhető, hogy a levelet a rendszer tévesen oda irányította.

 

Köszönjük, hogy kitartóan követitek és terjesztitek az üzeneteket, mert az, hogy napról napra bővül a feliratkozók listája, ez Nektek is köszönhető.

Imáinkban hordozunk Benneteket.

Szeretettel,
A szerkesztők

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért