RSS
 

Jelenleg a világban, a Belém – a ti Jézusotokba – vetett hit puszta említése is szégyenkezést kelt.

03 nov

2012. október 30. kedd, 19.10

Drága, szeretett leányom, mostanra már tudnod kell, hogy a szenvedés – amit az Én Nevemben viselsz el – folytatódni fog ezen küldetés legeslegutolsó napjáig.

Ezt nehéz lehet számodra meghallgatni, de tudnod kell a következőt. Ez a küldetés, mely eléd jött, minden küldetések legnehezebbike. A pusztaságba leszel száműzve, és elszigeteltnek, magányosnak fogod érezni magad. Hangodat mellőzni fogják, de az Én Szent Szavam (Üzenetem) milliók szívét fogja megérinteni.

Szent Akaratomat meghallgatod majd mindenkor, habár gyakran érzed azt, hogy nem leszel elég erős.

Gyengeséged a te erősséged a Belém vetett bizalom révén. Emiatt Én sosem foglak elhagyni, vagy mások segítsége nélkül hagyni téged. Mégis egyedül fogsz járni ezen küldetés során. Az egyedüli társad Én leszek. Én egyesítem a mi szenvedésünket.

Leányom, neked folyamatosan szükséged lesz Kegyelmeimre, a kitartás Kegyelmeire. Kiállni ezt a küldetést, és hirdetni Szent Szavamat (Üzenetemet) egy hálátlan világnak, nem lesz könnyű. Ehhez nagy eltökéltségre és bátorságra lesz szükséged.

Ez vonatkozik valamennyi Tanítványomra, köztük azokra is, akik szeretnek Engem, de nem fogadják el ezeket az üzeneteket.

Az akadályok, melyekkel szembekerültök a küldetés ezen részében, növekedni fognak mindannyiatok számára, odaadó Hadseregem.

El kell fogadnotok méltósággal, hogy amikor követtek Engem, akkor szenvedni fogtok. Nagyon kevés lélek tudja kezelni a szenvedést, mely mindenkit érint, aki Tanításaimhoz igazodik.

Jelenleg a világban, a Belém – a ti Jézusotokba – vetett hit puszta említése is szégyenkezést kelt.

Nemcsak kellemetlenséget okoz ez nektek, amikor nyíltan megvalljátok az Irántam való hűségeteket, hanem szenvedni is fogtok Miattam.

Ne feledjétek: szenvedni egy különleges kegyelem. Ezt nagyon nehéz elviselni, és sok lélek elfordul Tőlem emiatt. De sosem szabad elfelednetek a következőt. Amikor szenvedtek az Én Nevemben, Én majd tartalak benneteket, és rátok árasztom Kegyelmeimet. Szenvedéseitek ellenére ez meghozza nektek a lélek békéjét.

Kérlek, leányom, soha ne add fel. Soha ne érezd magad elhagyatottnak, mert Én még közelebb vagyok, amikor te egyedül érzed magad. Én még közelebb vagyok hozzád ezen gyötrelmes időkben. Folyamatosan kérned kell minden segítséget, melyet megkaphatsz, kérvén szeretett Édesanyámat és minden szentet, hogy jöjjenek segítségedre.

Hamarosan el fogod fogadni, hogy a fokozódó szenvedés egyenes következménye annak, hogy a gonosz ellenzi ezt a küldetést. A gonosz nagyon meg van rémülve, mert az ő csatája a végét járja. Ő gyűlöl téged a lelkek miatt, akik az üdvösség ezen küldetése által megmentésre kerülnek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.