RSS
 

Hamarosan nem lesz többé bűn. A bűn veszedelme a múlté lesz

05 nov

2012. november 3. szombat, 19.00

Drága, szeretett leányom, amikor a lelkek eltávolodnak Tőlem, és amikor megadják magukat a bűnnek, akkor soha nem szabad félniük Tőlem.

Szeretett Követőim, amint vétkeztek, azonnal forduljatok Hozzám.

Soha ne szégyenkezzetek, vagy legyetek zavarban Hozzám futni, miután elkövettek egy bűnt. Ez az egyetlen módja annak, hogy erőre kaphassatok, hogy újra Velem járjatok.

Ha nem fordultok Hozzám, és inkább elkerültök Engem, akkor még tovább gyengültök, és hagyjátok magatokat kitenni a gonosz által minden nap elétek helyezett kísértéseknek.

A bűn az olyasvalami, amivel minden gyermek születik. Az eredendő bűnt el kell törölni a Keresztelés Szentsége által. Még akkor is kísértésbe fognak esni a lelkek mindaddig, amíg az emberiség a sátán uralma alatt áll.

Megszabadítani magatokat a bűntől, egyszerű. Először is, tudni fogjátok a szívetekben, ha bűnt követtetek el.  Ma a világban sok ember elhessegeti a bűnt, mint ami nem bír jelentőséggel. De ha az emberek őszintén bevallanák, hogy hogyan éreznek, miután vétkeznek, úgy találnátok, hogy az ő belső békéjük kettétört.

A legtöbb lélek addig érzékeli a bűnt, míg oly megsötétedettek nem lesznek, hogy csak a bűn elégíti majd ki az ő vágyaikat. Ezért kell keresnetek Isten megbocsátását, minden alkalommal, amikor vétkeztek. Ha nem keresitek, akkor a bűn elmérgesedik benneteket, és sokkal nehezebb lesz ellenállnotok a kísértésnek.

Amikor bűntudatot éreztek a szívetekben, hívjatok Engem, a ti szeretett Jézusotokat, hogy segítsek nektek.

Nincs bűn, amit ne lehetne megbocsátani, kivéve a Szentlélek elleni káromlás bűnét. Folyamatosan hívjatok Engem a ti segítségetekre, nem számít, mennyire szégyellitek magatokat a bűnök miatt, melyet elkövettek.

Szívemből szeretem Isten valamennyi gyermekét. Ti vagytok az Ő drága teremtényei, és Ő mindannyiatokat szeret, bűneitek ellenére. Harcoljatok a bűn ellen az üdvösség keresésével, minden egyes alkalommal, amikor vétkeztek.

Hamarosan nem lesz többé bűn. A bűn veszedelme a múlté lesz.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.