RSS
 

Az Ő nagy – a világban ez idáig sosem látott méretű – büntetései enyhíthetőek

03 nov

2012. október 29. hétfő; 15.30

Drága, szeretett leányom, mint már Mondtam, a változások áradata megkezdődött, amint Atyám keze most büntetéssel sújt le, nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem más országokban is.

Mindezek az ökológia megbolydulások mindaddig folytatódni fognak mindenütt, míg az emberiség meg nem tisztul.

Imádkoznotok kell, hogy azok a lelkek, akik elutasítják Istent, megmenekülhessenek a Pokol Tüzétől, a mások nagylelkűsége révén, az ő imáik által.

Ezek a jelek arra hivatottak, hogy megmutassák az emberiségnek, hogy az idők valóban megváltoztak. Semmi sem lesz, és nem is lehet ugyanolyan, míg a világ meg nem tisztul, lehetővé téve a Második Eljövetel bekövetkezését.

Ebben a pillanatban, mikor a bűn tönkreteszi a világot, az nem méltó fogadni a Messiást.

Ezek a végidők jelei, Követőim, és fel kell készítenetek lelketeket.

Hamarosan kevesen lesznek azok – beleértve a kőszívű ateistákat is -, akik képesek lesznek Atyám Kezét figyelmen kívül hagyni.

Azonban az Ő nagy – a világban ez idáig sosem látott méretű – büntetései enyhíthetőek és gyengíthetőek imáitok által.

Mindazonáltal azok folytatódni fognak, míg az emberiség el nem fogadja az Igazságot.

Az Úr napja, a Második Eljövetel napja közeledik, bár előtte még sok eseménynek kell megtörténnie.

Ez egy nehéz időszak lesz Isten valamennyi gyermeke számára, köztük azoknak is, akiknek erős a hitük. De azért azok, akik szeretetet és hűséget mutatnak Irántam, az ő Jézusuk iránt, közülük sokan lesznek nyugodtak, mert ők tudják, hogy Én eljövök, hogy elvigyem őket az Új Paradicsomomba.

Ezen Új Királyság jólétét kell keresni, és eme nagy Ajándék után kell vágyódnotok.

Legyetek erősek, és bízzatok Bennem. Meg kell értenetek, hogy Atyámnak meg kell büntetnie azokat, akik szörnyű tetteket terveznek. Ő megígérte, hogy tetteiket megállítja, őket pedig elsöpri.

A jelek most láthatóak lesznek a világon mindenütt, biztosítván, hogy az emberiségnek ne maradjon kétsége afelől, Kinek a Hatalma lép életbe.

Kizárólag Isten bír ilyen Hatalommal. Minden más hatalom rövid életű lesz. Az Isten hatalma mindenható, és senki sem fogja soha legyőzni minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjét és Alkotóját.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.