RSS
 

Az Én örök királyságomba vezető út éles kövekkel és szikladarabokkal van tele

07 nov

2012. november 4. vasárnap; 17.45

Drága, szeretett leányom, ne gondolja senki, hogy erős maradhat hitében, anélkül, hogy harcolnia kellene az igazságért.

Sok akadály gátolja Istenbe vetett hiteteket, és csak azok tarthatják életben Isten iránti szeretetük tüzét a lelkükben, akik kitartóan imádkoznak.

Az Én örök királyságomba vezető út éles kövekkel és szikladarabokkal van tele. Ez olyan, mint mezítláb sétálni, mérföldeken át, amikor is minden szúrást, minden éles fájdalmat megérzel, és ahol minden egyes lépésednél megbotlasz. Ezért van az, hogy számos jó szándékú lélek esik el az út mentén, mert az út olyannyira fáradságos.

Ha Engem követtek, utatok mindig fájdalmas lesz. Sosem lesz könnyű, míg azt nem mondjátok: „Jézus, vedd el a fájdalmamat, gyógyíts meg engem, és vedd át keresztemet”.

Kizárólag ekkor lesz számotokra könnyebb az Utamat követni az Én dicsőséges királyságomba.

Minden egyes szakaszban a Keresztre feszítést fogják megtapasztalni mindazok, akik szeretik Istent – egészen az utolsó napig.

A Második Eljövetelemig tartó időszakban, a keresztényeknek és mindazoknak, akik szeretik Atyámat, a Magasságos Istent, Kínszenvedésem fájdalmát kell majd kiállniuk.

Ez azokkal a vádakkal veszi majd kezdetét, hogy Isten nem létezik. Engem Isten Fiaként ítéltek el. Ezúttal a Magasságos Istent fogják elutasítani. Minden hívet sanyargatni és üldözni fognak, amint a letűnt idők pogány törvényei bevezetésre kerülnek. Mégis sokan, akik nem ismerik az Úr útjait, nem törődnek majd az efféle gonoszsággal, olyannyira elmerülnek majd a saját élvezeteik hajhászásában.

Majd ott lesznek a büntetések, melyeket azokra mérnek, akik nyilvánosan ki merik mutatni az egy Igaz Isten iránti hűségüket. Őket nem fogják megtűrni, és el kell majd rejtőzniük, hogy Atyámat tisztelhessék.

A napi Áldozatbemutatások, a Szentmisék végül meg fognak szűnni, amint azt megjövendölték, mert a hamis próféta be fogja jelenteni, hogy újfajta Szentmisét fognak tartani, és a régi formájúnak már nem lesz többé jelentősége, mondja majd ő.

A Szent Eucharisztiából száműzik majd Jelenlétemet, és az Élet Kenyere nem táplálja többé Isten gyermekeit. És ekkor fogja elérni Isten Keze a pogányokat, akik azt merik állítani, hogy Isten Nevében beszélnek. Az ő fenevad iránti hűségük sokakat fog befolyásolni, és ők a megtévesztetteket a sötétség börtönébe fogják vezetni.

A megosztottság növekedni fog, mindaddig, míg végül Isten valamennyi gyermekének választania kell majd. Ők vagy a hamis illúziót követik majd, melyet a hamis próféta mutat be, aki azt mondja, hogy ő Isten Nevében beszél, vagy az Igazságot fogják követni.

Ne higgyétek azt, hogy elég erősek lesztek elviselni ezt a nyomást azon hamis papok részéről, akik a fenevadat képviselik majd. Nagy lesz az ő befolyásuk. Az Én segítségem nélkül abba a kísértésbe fogtok esni, hogy elforduljatok Tanításaimtól.

Ébredjetek fel, mielőtt ezek az idők bekövetkeznek. Hívjatok Engem minden nap, és kérjétek Segítségemet.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.