RSS
 

Az emberiség nagy része meg fog tisztulni, és akkor majd készen áll a régóta várt Békekorszakra

11 nov

2012. november 7. szerda; 21.28

Drága, szeretett leányom, az egész világ érezni fogja a változásokat, amint minden ország egyfajta csendes nyugalmat és a várakozás érzését fogja tapasztalni, mégis sokan nem fogják érteni, miért is történik ez.

Az élet meg fog változni, és rátok, akik bíztok Bennem, sok minden vár még a jövőben.

Gondoljatok úgy a világra, mintha az egy szörnyű betegségben szenvedő élő személy lenne. Szenvednie kell, fájdalmat kell éreznie, és el kell viselnie azt az időszakot, míg orvosa kikezeli a betegséget.

Sokan gyorsan reagálnak a kezelésre. Mások lassabban. Megint mások egyáltalán nem. Néhány páciensben él a remény, és elfogadják, hogy testüknek ki kell majd bírnia az időnként fájdalmas kezelést, mielőtt újra jól és egészségesnek éreznék magukat.

A világ egy fertőzéstől szenved, melyet a sátán befolyása okozott, ahol is ő és az ő démonai csalogatják, csábítgatják és győzködik Isten gyermekeit, hogy a bűn nem létezik.

Ők egyik lelki válságból a másikba sodródnak. Mennyire nem tetszenek ők Szeretett Atyámnak. Mennyi fájdalmat kell majd elviselniük, mielőtt az Isten Törvényei által előírt életet élhetik.

Mindazonáltal ha egyszer ezt a betegséget kezelik, és miután a fájdalom elmúlik, az emberiség nagy része meg fog tisztulni, és akkor majd készen áll a régóta várt Békekorszakra. A Békekorszak – melyre ígéretet kaptak mindazok, akik követik Isten Tanításait – azokra vár, akik megmentik magukat a Szemem láttára.

Mindannyian meglátjátok majd az Igazságot. Akkor majd képesek lesztek különbséget tenni a bűn csúfsága, és aközött a tisztaság között, mely az Én Dicsőséges Királyságomba való belépéshez szükséges.

Mikor minden egyes személy megbizonyosodott az Igazságról, egyikük sem fog kételkedni benne, de nem mindenki fogja befogadni azt.

Itt az ideje, hogy az emberiség lássa, mi történt a világgal a kapzsiság, az önzés és az önszeretet miatt. Nincsenek tekintettel azoknak a boldogulására, akik nem szerencsések az életben. Kevés a tisztelet az emberi élet iránt már.

Le kell vetkőznötök az arroganciátokat, mert ha nem, mindentől meg lesztek fosztva, amivel rendelkeztek.

A különféle vezetők, a különböző nemzetekben, hamarosan sorokba rendeződnek, és a Kereszténység elpusztítására készülnek az egész világon.

Emiatt tűzzel és villámlással teli csészék lesznek kiöntve a földre, a gonoszok megbüntetésére.

Meg kell értenetek, ugyanakkor, hogy az Atyám által tervezett büntetések nagy része enyhült az imáitok révén.

Legyetek erősek. Folytassátok Imahadjáratom imáit, és soha ne adjátok fel a reményt.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.