RSS
 

Akik Isten Törvényeit követik, azokat ördögien veszélyesnek fogják beállítani, és fel fogják kutatni őket

30 nov

2012. november 25. vasárnap; 18.45

Drága, szeretett leányom, Tanítványaimnak meg kell érteniük, hogy az Én Nevemben elviselt megpróbáltatások csak erősebbé teszik majd őket.

Nektek mind, akik ezen Szent üzeneteket követitek, soha nem szabad engednetek, hogy mások támadásai letörjenek benneteket.

Még amikor ezt is teszik, amikor teljesen eltipornak benneteket, majd belétek rúgnak, miközben védtelenül hevertek ott, tudnotok kell, hogy akkor Én felemellek majd benneteket. Ti minden egyes alkalommal erősebbekké váltok, és akkor félelmetek csökkenni fog.

Imádkozzatok ezekért az emberekért, mert ez nem az ő hibájuk. Őket felhasználja a csaló, hogy elfordítson benneteket ettől a Küldetéstől.

Most meg kell tudnotok, hogy Irgalmam hamarosan, mint a tűz lángja, végigsöpör az emberiségen, és elárasztja minden ember lelkét. Mikor ez megtörténik, a világ egy nyugodtabb hely felé lesz kormányozva. Oly sokan meg fognak térni, és ez jó. De mint a vihar éjszaka, úgy fog az Antikrisztus megérkezni, és lerombolja ezt a nyugalmat.

Ő megzavarja majd az emberek életét, jóllehet ők először nem fogják észrevenni. A világ egyik nagyon befolyásos vezetőjévé válik majd, és soha nem szabad a szemébe néznetek. Süssétek le szemeteket. Helyezzétek bizalmatokat Belém, és imádkozzatok, hogy meg lehessen menteni azokat, akiket ő megfertőz.

Épp úgy, mint bármely várható vihar esetében, jól fel kell készülnötök. Ne hagyjátok házatok egyetlen szegletét sem védelem nélkül. Deszkázzátok be a nyílásokat. Szigeteljétek el magatokat és családotokat az ártalmaktól. Ez az ember nagy hatalmat kapott a fenevadtól, ezért meg kell védenetek magatokat tőle, máskülönben el fogja érni, hogy beszennyezzétek lelketeket.

Gonoszsága gondosan rejtve lesz előttetek, és ha nem készültök fel, a csapdájába eshettek.

A jó és a gonosz közötti harc mind a földön, mind azon kívül fog folyni, mind egyidőben.

Az a baj ezzel a háborúval, hogy akik az Antikrisztus és a hamis próféta oldalán állnak, olyan színben tűnnek majd fel, mintha nagy jót cselekednének a világban.

Akik Isten Törvényeit követik, azokat ördögien veszélyesnek fogják beállítani, és fel fogják kutatni őket.

Az Én Menedékembe kell menekülnötök. Vérem minden egyes cseppjével ontom ki rátok Szent Szívemet, hogy megoltalmazzalak benneteket.

Soha ne legyetek kiábrándultak. Soha ne érezzétek magatokat egyedül. Egyesítettelek benneteket ezen és más küldetések által. Idővel mindazok, akik követik valamennyi hiteles próféta és látnok által adott Útmutatásaimat, ők lelkek milliárdjainak megmentésében segítenek majd.

Akár már húsz millióan közületek – állhatatosságotok, megpróbáltatásaitok, szenvedéseitek és imáitok által – megmenthetitek az emberiség többségét.

Ez az Én ígéretem nektek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok minden testvéretekért. Mert egyesülvén, mi mindannyian részeseivé válunk majd Új Királyságomnak, és minden rendben lesz.

Ugyanakkor ne legyen kétségetek afelől, hogy még sok feladatot el kell végezni az emberiség megtérítéséhez.

Ez nem lesz könnyű, de az Általam – ezen Küldetéshez – majdan adott erő és kegyelmek biztosítani fogják, hogy Atyám Szent Akarata oly módon teljesülhessen, ahogyan annak teljesülnie kell.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.