RSS
 

A Római Katolikusoknak rejtekhelyeken, vagy biztonságos Templomokban kell majd tartaniuk a Szentmiséket

17 nov

2012. november 11. vasárnap; 22.00

Második rész

Drága, szeretett leányom, össze kell gyűlnötök, és fel kell kutatnotok azon lelkeket, akiknek nincs tudomásuk az Igazságról.

Nyújtsátok ki kezeteket. Hívjátok magatokhoz őket, hogy meghallgassák az Igazságot. Életük és lelkük elveszhet, ha nem segítetek nekik, hogy Hozzám jöjjenek.

A Keresztes hadjárat, a maradék földi Egyház Küldetése, épp annyira lesz erőt próbáló, mint a középkorban lévők. Ezzel nem jár majd fizikai hadviselés, mint amikor egy hadsereg egy hagyományos háborúban vív csatát.

Ez egy szellemi háború lesz, habár néhány háború katalizátor lesz, mert imacsoportok milliói alakulnak, hogy gyengítsék az Antikrisztus erejét.

Ezek az imák a Mennyben íródtak, és rendkívüli Kegyelmeket ígérnek.

Mindössze egyetlen céljuk van, és ez nem más, mint hogy megmentsék a lelkét mindenkinek; minden gyermeknek; minden hitvallásúnak; mindkét nemnek; minden vallási felekezetűnek és az ateistáknak. Ez az Én legnagyobb óhajom.

Ti, Tanítványaim, az Én vezetésem alatt álltok. A rátok árasztott Kegyelmeim már gyümölcsöt teremnek. Hamarosan több ezer új lelket fog vonzani az a hatalom, melyet Én adok majd az Imahadjárat Kegyelmei által.

Felmerülhet bennetek, hogy hogyan képes egy kis imacsoport ilyen megtéréseket elérni. A válasz egyszerű. Azért fogtok sikert aratni, mert Atyám védelme, és az Én közvetlen vezetésem alatt álltok. Nem tudtok kudarcot vallani. Miközben sok nyugtalanságot és veszekedést, valamint belső harcot fogtok tapasztalni, ami várható ebben a munkában, Én mindig mellettetek leszek.

Ne feledjétek, mi most felkészülünk az Én szegény felszentelt szolgáim kiválására, amely az eljövendő egyházszakadás következménye lesz, mely kitörőfélben van a Keresztény Egyházakban.

Így, míg a maradék hadsereget katolikus papok és más Keresztény papok vezetik majd, sok lesz a laikus szolgáló, mivel ez egy paphiányos időszak lesz.

Nektek, Tanítványaim, gyűjtenetek és tárolnotok kell az Áldozati Ostyákat, mert nehéz lesz hozzájutni. Közületek a Római Katolikusoknak majd rejtekhelyeken vagy biztonságos Templomokban kell tartaniuk a Szentmiséket.

Egy, a náci németek általi üldözéshez – melynek során levadászták a zsidókat – hasonlatos küldetést kreálnak majd, hogy gyökerestül kiirtsák az úgynevezett árulóit az Új Világegyháznak, melyről azt mondják majd nektek, hogy az minden vallásé.

Azzal vádolnak majd benneteket, hogy bemocskoljátok a Szentmisét, és az ő újonnan kialakított Szentmise-bemutatásukat, ahol Én nem leszek jelen a Szent Eucharisztiában, mert ez egy ocsmányság lesz Atyám Szemében.

Az Én Testem és Vérem azokban a Szentmisékben lesz jelen, melyeket azon központokban és rejtekhelyeken mutatnak be, ahol ti hűséget fogadtok az Átlényegülésnek, hitelessé és Atyám által elfogadhatóvá téve a Szentmise Szentáldozatának Szentségét.

Én továbbra is útmutatást fogok nektek adni, amint folytatjátok a Jézus az Emberiséghez Imacsoportok megalakítását szerte a világon.

Már sok Imacsoport alakul nap mint nap. Köszönöm azoknak, akik követték Útmutatásaimat, és engedelmességet mutatnak.

Legyetek nyugodtak. Magabiztosabbnak kell lennetek. Tegyétek félre a félelmet, mivel az nem Tőlem ered. Mi most a világ minden szeglete felé növekszünk és terjeszkedünk. Hamarosan mindenki követni fog, és amikor ez megtörténik, az imák meg fogják változtatni a világot a megtérés által.

Mindannyiatokat szeretlek. Hálás vagyok és meghatódott, hogy azonnal válaszoltatok Nekem ezen fontos Küldetésen keresztül, mely a legnagyobb összehangolt küldetés, hogy minden bűnöst hazavigyen az Atyához, biztonságba, a fenevad befolyása és kísértései elől.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.