RSS
 

Szeretném, hogy Hadseregem imádkozza ezt az Imahadjárati imát a Maradék Egyház Győzelméért

28 okt

2012. október 25. csütörtök, 21.50

Drága, szeretett leányom, buzdítanod kell valamennyi Követőmet, hogy továbbra is alakítsanak Imacsoportokat, mindenütt.

Elérkezett az idő számomra, hogy hívjalak, és egybegyűjtselek mindannyiatokat, hogy megalakítsátok Hadseregemet, hogy az örök győzelem felé való menetelés megkezdődhessen még ma.

2012. november 9-én – a második évfordulóján annak, hogy Én először szólítottalak meg téged, leányom – szeretném, hogy Hadseregem imádkozza ezt az Imahadjárati imát a Maradék Egyház Győzelméért.

Imahadjárat (82) Ima a Maradék Egyház Győzelméért

Jézus, világ Királya és Megváltója, felajánljuk Neked tiszteletünket, hűségünket és tetteinket, hogy mindenkinek hirdessük a Te Dicsőséged.

Segíts, hogy erőt és magabiztosságot nyerjünk, hogy felálljunk és nyíltan hirdessük az Igazságot mindenkoron.

Soha ne engedd, hogy megtorpanjunk, vagy késlekedjünk a győzelem felé való menetelésünkben, és a lelkek megmentésére irányuló tervünkben.

Átadjuk magunkat, szívünket, és mindenünket, hogy megszabaduljunk az akadályoktól, amint folytatjuk a tövises utat az Új Paradicsom kapui felé.

Szeretünk Téged, legdrágább Jézus, szeretett Megváltónk és Üdvözítőnk.

Egyesítjük magunkat – testünket, lelkünket és szellemünket – a Te Szent Szívedben.

Áraszd ránk Védelmed Kegyelmét.

Boríts be minket a Te Drága Véreddel, hogy eltöltsön bennünket a bátorság és a szeretet, hogy felálljunk és nyíltan hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

Kérlek benneteket, drága Követőim, hogy gyűljetek egybe, növekedjetek és terjesszétek Szent Szavam (Üzenetem) minden nemzetnek. Kérlek, összpontosítsatok Rám mindig, és működjetek együtt Velem az üdvösség végső győzelme érdekében.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.