RSS
 

Szeretném felszólítani Isten valamennyi – Amerikai Egyesült Államokban élő – gyermekét

26 okt

2012. október 23. kedd, 20.30

Drága, szeretett leányom, Szeretném felszólítani Isten valamennyi – Amerikai Egyesült Államokban élő – gyermekét, hogy imádkozzanak a hitükért.

Ahogy ez más Keresztény országokban is lesz, támadni fogják hiteteket, és mindent meg fognak tenni, hogy eltöröljenek a föld színéről minden – Velem, a ti Jézusotokkal kapcsolatos – nyomot.

Alakítsatok annyi Imacsoportot, amennyit csak tudtok, hogy – Szent Szívemmel egyesülve -, megkapjátok majd a kegyelmeket, hogy ellenálljatok az ilyen üldöztetésnek.

A Keresztény hit be lesz tiltva idővel, más vallásokkal együtt, melyek tisztelik Atyámat.

Ti, szeretett Követőim, védelmezve lesztek a Mennyből, de imádkoznotok kell erőért, mert a demokrácia hamarosan a feje tetejére fog állni.

Mint a legnagyobb nemzet a világon, mely a szabadságot hirdeti a demokrácia által, hamarosan megtagadják tőletek a Kereszténységhez való jogotokat.

Annak ellenére, hogy megtagadják tőletek ezt a jogot, ez mégis egy demokratikus lépésnek fog tűnni. Ezek, az országotokban hamarosan bevezetésre kerülő új törvények, látszólag mindenre kiterjedő törvények lesznek, hogy mindenki az egy-világvallás védelme alatt álljon.

Ezek a törvények meggyalázzák majd az Én Szent Nevemet, de Én nem foglak elhagyni benneteket. Én minden szükséges segítséget meg fogok adni nektek. Csak kérnetek kell Engem.

Én őrizlek, és védelmezlek benneteket, mivel közel van a Keresztény Egyházak megbuktatásának ideje.

Lehet, hogy beszüntetik, Gyermekek; meghamisítják Szentségeimet, hogy így azok hiábavalóvá váljanak; elijesztik felszentelt Szolgáimat, és megfélemlítenek benneteket, de hasztalanul. Az ő erejük nem versenyezhet a ti hitetek egyszerűségével, lelketek alázatosságával, és az Irántam, Jézusotok iránti szeretetetekkel.

A ti szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.