RSS
 

Szeretném felszólítani Isten valamennyi – Amerikai Egyesült Államokban élő – gyermekét

26 okt

2012. október 23. kedd, 20.30

Drága, szeretett leányom, Szeretném felszólítani Isten valamennyi – Amerikai Egyesült Államokban élő – gyermekét, hogy imádkozzanak a hitükért.

Ahogy ez más Keresztény országokban is lesz, támadni fogják hiteteket, és mindent meg fognak tenni, hogy eltöröljenek a föld színéről minden – Velem, a ti Jézusotokkal kapcsolatos – nyomot.

Alakítsatok annyi Imacsoportot, amennyit csak tudtok, hogy – Szent Szívemmel egyesülve -, megkapjátok majd a kegyelmeket, hogy ellenálljatok az ilyen üldöztetésnek.

A Keresztény hit be lesz tiltva idővel, más vallásokkal együtt, melyek tisztelik Atyámat.

Ti, szeretett Követőim, védelmezve lesztek a Mennyből, de imádkoznotok kell erőért, mert a demokrácia hamarosan a feje tetejére fog állni.

Mint a legnagyobb nemzet a világon, mely a szabadságot hirdeti a demokrácia által, hamarosan megtagadják tőletek a Kereszténységhez való jogotokat.

Annak ellenére, hogy megtagadják tőletek ezt a jogot, ez mégis egy demokratikus lépésnek fog tűnni. Ezek, az országotokban hamarosan bevezetésre kerülő új törvények, látszólag mindenre kiterjedő törvények lesznek, hogy mindenki az egy-világvallás védelme alatt álljon.

Ezek a törvények meggyalázzák majd az Én Szent Nevemet, de Én nem foglak elhagyni benneteket. Én minden szükséges segítséget meg fogok adni nektek. Csak kérnetek kell Engem.

Én őrizlek, és védelmezlek benneteket, mivel közel van a Keresztény Egyházak megbuktatásának ideje.

Lehet, hogy beszüntetik, Gyermekek; meghamisítják Szentségeimet, hogy így azok hiábavalóvá váljanak; elijesztik felszentelt Szolgáimat, és megfélemlítenek benneteket, de hasztalanul. Az ő erejük nem versenyezhet a ti hitetek egyszerűségével, lelketek alázatosságával, és az Irántam, Jézusotok iránti szeretetetekkel.

A ti szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért