RSS
 

Sokan fogtok megtagadni Engem, elfogadván ezeket a gonosz új törvényeket

16 okt

2012.október 11. csütörtök; 10.03

Drága, szeretett leányom, most kétszeres nehézségekkel néznek szembe Tanítványaim.

Először is, tanúi kell, hogy legyenek a – világi kormányok által előttük felvonultatott – hazugságoknak, melyeket erőszakkal nyomnak le a torkukon. Ezek a hazugságok, az újonnan tervezett törvények, új elgondolások és új szabályok formájában, csak egyetlen dolgot tesznek. Megszegik Isten Törvényeit. Ezek a tolerancia törvényei, melyek lehetővé teszik, hogy a bűn cselekedeteit szabadon rögzítsék alkotmányaitokban és egyházaitokban.

A második gyötrelem azon rátok helyezett nyomás következtében lesz, mert meritek szólni az Igazságot, az Isten Szavát. Ha ki meritek mondani az Igazságot, leányom, akkor majd hevesen támadni fognak benneteket. Akkor hitetlenséggel, és a tolerancia hiányával vádolnak majd titeket.

Látjátok, hogyan munkálkodik a sátán? Ő megtéveszti a gyenge lelkeket, elhitetve a hazugságokat, és elutasítással fogadtatva a bűnt, mintha nem is létezne egyáltalán.

Ezek az emberek, akik nemzeteket átívelően elválaszthatatlanok egymástól, növelik a nyomást, hogy lerombolják az Én Keresztény Egyházaimat, és hogy elfogadhatóvá tegyék a bűnt. Céljuk, hogy elhallgattassák Követőimet, és elfojtsák azon képességüket, hogy Szent Szavam Igazságának nyíltan hangot adjanak.

Ti szenvedni fogtok ezen förtelmek miatt. Amikor szenvedtek, tudnotok kell, hogy Én szorosan egybeolvadok szívetekkel.

Kérlek, legyetek erősek, az Én kedvemért. Imádkoznotok kell ezekért a szegény megtévesztett lelkekért, mert ők sakkfigurák, egy – a sátánt tisztelők által szőtt – gonosz játszmában.

Ne tévesszen meg benneteket, mert amikor ti már azt gondoljátok, hogy gonoszságuk – a mások jogai iránti toleranciának és szeretetnek álcázva – legyőzte az emberiséget, akkor a harc fokozódni fog.

Atyám Keze olyan erővel fog lesújtani, hogy ők, az elkövetők, el lesznek söpörve. Soha ne essetek kétségbe, és ne gondoljátok, hogy ez a csoport le fogja győzni Tanítványaimat. Ők sosem lesznek képesek erre, annak ellenére, hogy ez időnként így tűnhet.

Ébresztő, felszentelt Szolgáim. Ne hagyjátok magatokat megfélemlíteni, vagy hogy behúzzanak benneteket ebbe a ravasz tervbe, melynek célja Isten Szavának megszentségtelenítése.

Tartsátok fent az Én, a ti Megváltótok Tanításait, és soha ne tagadjatok meg Engem. Még akkor sem, ha kísértést is éreztek erre. Sokan fogtok megtagadni Engem, elfogadván ezeket a gonosz törvényeket.

Ha megteszitek, Én várni fogok, mert ha hívtok Engem, Én felemellek titeket. Isteni Beavatkozásommal megtartalak benneteket.

Kérlek, imádkozzátok ezt a (3) Litániát: Védjétek meg az Isten Szavát

Ó, drága Jézus, védj meg bennünket a hazugságoktól, melyek megbántják Istent.
Védj meg bennünket a sátántól és seregétől.
Segíts, hogy jobban szeressünk Téged.
Tarts meg bennünket a harcunkban.
Védj meg bennünket a hitünkben.
Vezess bennünket biztonságos Menedékedbe.
Segíts kiállnunk, és megvédenünk Szent Akaratodat.
Erősítsd meg elhatározásunkat, hogy igaz Tanítványaid legyünk.
Adj nekünk bátorságot.
Adj nekünk bizalmat.
Vezess az Igazság útján.
Védj meg bennünket az ellenséggel szemben.
Áraszd ránk Védelmed Kegyelmeit.
Segíts ellenállnunk a kísértésnek.
Vonj bennünket Szent Szívedhez közelebb.
Segíts mindenkoron hűnek maradnunk Hozzád.
Ámen.

Menj, Hadseregem, nyugalomban és békében, abban a tudatban, hogy Én szívetekhez közel vagyok, ezekben a félelmetes időkben. Mikor magányosak vagytok, elveszettnek vagy elhagyatottnak érzitek magatokat, tudnotok kell a következőt. Ekkor vagyok a legközelebb hozzátok. Ekkor fog gyengeségetek nagy erővé válni, épp úgy, ahogyan ellenségetek érzékelt ereje semmivé lesz.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.