RSS
 

Mert a Zsidók végül elfogadják majd, hogy az Igaz Messiás már eljött

23 okt

2012. október 20. szombat, 22.30

Drága, szeretett leányom, Második Eljövetelem lesz az utolsó fejezet Szövetségem beteljesülésében. Ez a Szövetség látni fogja az Új Jeruzsálem születését.

Az Új Jeruzsálem fogja kifejezni Isten mindazon gyermekének egységességét, akik elfogadják az Úr Igéjét.

Mert a Zsidók végül elfogadják majd, hogy az Igaz Messiás már eljött, hogy elhozza nekik az áhított üdvösséget.

Én, a Dávid Házából való Jézus Krisztus, Megmentőként fogok eljönni, az egy Igaz Isten Szent Akarata szerint.

Ők visszautasítottak Engem, az Isten Fiát, Aki testben jöttem el, az első alkalommal. Ezúttal Én a Mennyből fogok jönni, és beburkolom majd Választott Népemet Új Királyságom ajándékával.

Végül ők békére lelnek majd, mert meglátják az Igazságot, és elfogadják majd a Szentháromság Isten Létezését. Csak egy Isten van. Nem lehet több. Ugyanakkor Én egységben Vagyok Atyámmal. Én Isten Vagyok. Én testben jöttem el, hogy megmutassam az emberiségnek Irgalmamat, és hogy megmentsem őket a végső kárhozattól. Szentlelkem szintén egységben van az egy Istennel, amint az megnyilvánul a próféták lelkében, és lángra lobbantja Isten gyermekeinek lelkét.

Oly sok ember küzd majd ádázul Második Eljövetelem ellen, köztük azok is, akik hisznek az egy Igaz Istenben. Ők – csakúgy, mint a múltban – nem fogják elfogadni Isten Szavát (Üzenetét), amint az a próféták által kerül kinyilatkoztatásra.

Sok jó és hithű Keresztény továbbra is el fogja utasítani Szavam (Üzenetem), egészen a végsőkig.

Szavamat (Üzenetemet) kétségbe vonják majd, és ízekre szedik, különösen a Katolikus Egyház. De tudnotok kell a következőt. Második Eljövetelem ideje közel van, és félre lesznek állítva azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, és az Atyámnak tett Ígéretemet, miszerint Létrehozom az Ő Királyságát a földön.

Miután Nagy Irgalmasságom kinyilatkoztatásra kerül, és amikor minden lehetőséget megkaptak mindazok, akik nem akarják elfogadni az Igazságot, akkor az Én Türelmem is el fog fogyni.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.