RSS
 

Majd bevezetnek egy globális oltóanyagot, mely meg fog ölni benneteket, ha elfogadjátok azt.

16 okt

2012. október 13. szombat, 16.10

Drága, szeretett leányom, a Fatimában megjövendölt próféciák most kezdenek megnyilvánulni a világban.

Az egymással fáradhatatlanul együttdolgozó nemzetek alkotta egy-világ-kormányok csaknem befejezték munkájukat, melyet hamarosan bemutatnak a világnak.

Ezt követően lesz az új egy-világvallás, mely egy förtelem Atyám Szemében.

Egyházamat ellepte belül az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. Ők megtévesztenek mindenkit, akivel kapcsolatba kerülnek.

Majd bevezetnek egy globális oltóanyagot, mely meg fog ölni benneteket, ha elfogadjátok azt.

Ez az az időszak, amikor csak az ima, és a még több ima tudja enyhíteni ennek a szörnyű gonoszságnak a hatását, melyet egy – hatalomban lévő emberekből álló – elit csoport idézett elő.

Ők kormányaitok minden részében tevékenykednek, és azok, akik nap mint nap mellettük dolgoznak, tudják, hogy ők mit művelnek.

Olyan ravaszak, hogy minden gonosz tettet úgy fognak bemutatni, mintha azok nagyszerű dolgok lennének, egy nagy szolgálat az emberiségnek. Minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy meggyalázzanak mindent, aminek köze van Istenhez.

Terjeszteni és hirdetni fogják a pogányságot. Meg fogják fertőzni gonosz módszereikkel Isten azon gyermekeit, akik elfogadják az ő törvényeiket és tanításaikat.

Imádkoznotok kell a védelemért, de mindenekelőtt ezekért a lelkekért kell imádkoznotok. Mert Atyámnak szándékában áll megbüntetni őket. Ő majd kiválogatja őket egytől-egyig, és megsemmisíti őket. Imáitok nélkül ők el fognak veszni, és a tüzes tóba vettetnek majd.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.