RSS
 

Különböző szintek lesznek a tizenkét nemzet alkotta Új Paradicsomban

16 okt

2012. október 12. péntek, 23.15

Drága, szeretett leányom, Szeretetem oly erőteljes, hogy ezt most azok is érzik, akik nem ismerik az Istent.

Annak ellenére, hogy a gonosz jelen van a világban, az emberek most egy olyan szeretetet éreznek a szívükben mások iránt, mely nem egyeztethető össze a lelkekben jelen lévő romlottsággal, és amely meglepi majd őket.

Oly váratlanul járja majd át lelküket ez a szeretet, hogy sokan könnyekre fognak fakadni. A szívükben lévő oly tiszta szeretet könnyei ketté fogják szakítani őket. Nem fogják tudni, miért éreznek így testvéreik iránt. Ugyanakkor ezt az igazi és kivételes szeretetet fogják érezni Teremtőjük, az Atyaisten iránt is. Ennek ellenére nem fogják elismerni, hogy Ő létezik. Ehelyett sokan tévelyegni fognak, kérdezgetvén magukat.

Mi ez a hihetetlen, mégis erőteljes szeretet, amelyet szívemben érzek? Hogyan lehetséges ez, ha nincs Isten? Hogyan érezhetem ezt a szeretetet, ha én csupán az evolúció származéka vagyok; a földet alkotó részecskék származéka?

Gyermekeim, az Igazság a következő. Ti nem a föld részecskéi vagytok, nem az idő maradványai. Ti olyan élőlények, olyan élő lelkek vagytok, akik képesek a vég nélküli, örök életre.

Ti, Ádám és Éva – a ti ősszüleitek – bűnei miatt szenvedtek. Lehet, hogy mosolyogtok, gúnyolódtok azon, vagy viccet csináltok abból, amit ti egy kitalált történetnek hisztek, de az Igazság az, hogy ti egy tökéletlen életet éltek. Ez a szenvedéssel teli élet ősszüleitek bűnei miatt van. Bűneik által megrontva, vakká tett benneteket az Isten Igazságára ugyanaz a kígyó, aki őket megtévesztette.

Azt hiszitek, hogy egy valóságos világban – egy anyagi világban – éltek, melynek véges az élettartama. Földi életetek rövid. Testetek öregszik. Egészségetek romlik. Idővel testetek meghal. Ha elhanyagoljátok szellemeteket, lelketeket, akkor semmik vagytok.

Fogadjátok el azt, hogy ti Isten gyermekei vagytok, és földi életetek fontosabbá válik, ha Isten Törvényei szerinti életet éltek. Életetek meghosszabbodik majd, és egy nagy Ajándék, az Örök Élet adatik meg majd nektek.

Ha csak egy órára betekintést engednének nektek ebbe az életbe, soha nem bántanátok meg Atyámat. Tudnotok kell, hogy meg fogjátok kapni ezeket az Ajándékokat.

Egész családotokkal fogtok élni, azokkal, akik a kegyelem állapotában haltak meg, és azokkal, akik az Én földi maradék hadseregemet fogják alkotni.

Testetek meg fog tisztulni, és tökéletes állapotúvá lesz újjáteremtve, azon életkor alapján, amelyben befogadtátok Isten Szeretetét.

Szeretetben és békében fogtok élni szeretteitekkel és felebarátaitokkal együtt. Egyikőtök sem fog hiányt szenvedni semmiben.

Különböző szintek lesznek a tizenkét nemzet alkotta Új Paradicsomban. Az alsó szinten városok és falvak lesznek, mindenki nagy békességben, szeretetben, boldogságban és megelégedettségben fog dolgozni. Senki sem fog hiányt szenvedni semmiben. Én leszek az ő Királyuk, a Mesterük, és Én fogok uralkodni közöttük, Misztikus Egyesülésben.

Majd a magasabb szintek következnek. Ezek fogják összetartani az összes nemzetet, Tanításaimmal egységben, és minden ember teljes harmóniában fog vegyülni a másikkal, és a föld állataival, kicsikkel és nagyokkal egyaránt.

Mindenki életben fog maradni, azáltal, hogy eszik az Élet Fájáról. Senki sem lesz híján a tápláléknak.

Aztán ott lesznek a nemzetek kormányai. Ők fogják biztosítani, hogy minden Tanításaimmal összhangban legyen. A kormányokat Szentjeim és Apostolaim fogják kormányozni.

Ez a legvégéig így lesz, amikor majd a halálból való második feltámadás bekövetkezik, a végső összecsapásra.

A sátán, az ő démonaival együtt, el lesz engedve egy rövid időre. Aztán minden gonosz el lesz pusztítva. Irgalmam végül bemutatásra kerül a világnak, az egyesült Új Ég és Új Földön.

Akkor minden fel fog tárulni, ahogy Isten misztériuma megmutatkozik majd mindenkinek a maga teljes és végső Dicsőségében.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.