RSS
 

Isten Világossága jelen van mindegyikőtökben

10 okt

2012. október 6. szombat; 23.05

Drága, szeretett leányom, hogy Engem igazán szeressetek, ahhoz másokat az Én Szememen keresztül kell látnotok.

Mikor valaki másra néztek, nézzétek figyelmesen, és próbáljátok meglátni az Én Jelenlétemet, mert Én minden lélekben jelen vagyok, még a megfeketedett lelkekben is.

Én ott vagyok. Nézzetek, és meg fogtok látni Engem. Ez egyike a legkülönlegesebb kegyelmeknek, melyet Örök Atyám adott minden egyes Gyermekének.

Isten Világossága jelen van mindegyikőtökben.

Ez a szeretet, és minden lélek képes a szeretetre.

Amikor másokat az Én Szememen keresztül láttok, szeretetet fogtok érezni, mely tagadhatatlanul megérinti a lelketeket. Ez a szeretet valós, még ha nem is láthatjátok, vagy tapinthatjátok meg. Még elmagyarázni is nehezen tudjátok másoknak. Mégis jelen van.

Ha Isten minden gyermeke tisztelni tudná Atyám Isteni Jelenlétét a világban, az Ő gyermekeiben, akkor béke uralkodna a földön. Keressétek a szeretetet, és meg fogjátok lelni azt.

Szánjatok időt arra, hogy elgondolkodtok azon, amit most mondok nektek. Isten Szeretetének Fénye ragyogó csillagként van jelen minden egyes lélekben. Némelyekben ez fényesen ragyog, és érzitek, amint annak a személynek a szeretete körülölel benneteket. Másokban is ott van, de halványan pislákol, nehéz rálelni, mindazonáltal mégis ott van.

Mikor egymásra néztek, gondoljatok erre a következőképpen. Mindegyikőtöket Isten teremtett. Ti testvérek vagytok az Ő Szemében. Oly sok örömet jelent Számára, amikor azt látja, hogy Gyermekei szeretetet és megbecsülést mutatnak egymás iránt.

Amikor ők egymás között veszekszenek, nehézséget és szenvedést okoznak másoknak, akkor Ő kínzó fájdalmat érez. Mint bármely szülőt, bántja Őt, mikor Gyermekei nem osztják meg az Ő Szeretetét, azt a Szeretetet, mely által ők teremtve lettek.

Ne feledjétek azt sem, hogy amikor egymást bántjátok, akkor Atyámat bántjátok. Ő érzi a fájdalmat, melyet Gyermekeinek okoztok.

Legközelebb kétszer is gondoljátok meg, mikor durván és kíméletlenül ítélkeztek a másik felett, vagy gyűlöletet mutattok a másik iránt. Amikor ezeket teszitek, az visszatetsző Atyámnak.

Ha valaki bánt, megsért benneteket, imádkozzatok érte. Mert amikor feszültség van és nincs szeretet két ember között, azt a gonosz lelkek okozzák.

Emelkedjetek felül az ilyen kísértésen. Szeressetek másokat. Bánjatok velük tisztelettel. Nézzetek rájuk mintegy az Isten Szemén keresztül.  Ha így cselekedtek, ráleltek a szeretetre. Könnyebben tudtok majd egymással élni, és könnyebben tudjátok majd elfogadni egymás hibáit.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.