RSS
 

Ez egy nehéz és magányos időszak számos látnok és próféta számára, mert mindegyikük egyedül tevékenykedik

19 okt

2012. október 16. kedd; 16.20

Drága, szeretett leányom, amikor Én azt mondom, hogy elküldtem Prófétáimat a világba, ez azt jelenti, hogy mindegyikük egy különleges küldetést kapott. Nincs két küldetés, mely keresztezné egymást.

Leányom, amint már mondtam neked, te vagy az utolsó próféta. Bárki, aki most előáll azt állítván, hogy Szavamat hirdeti, azóta, hogy fogadtad a te üzeneteidet, az nem Tőlem kapta ezt a felhatalmazást.

Sok szegény lélek döntött úgy, hogy keresi a figyelmet, és hogy – bizonyos esetekben – csorbítja ezen Szent Üzeneteket, melyek a világnak adatnak az Én lelkeim megmentésére.

Én azért jöttem, hogy Isten gyermekeit rábírjam arra, hogy meghallgassák, amit Mondanom kell, de Én nem kényszeríthetem őket, hogy meghalljanak Engem.

Soha nem parancsolhatom meg Isten gyermekeinek, hogy valamit megtegyenek, mert ez lehetetlen, mivel ők megkapták a szabad akarat Ajándékát.

Csak azt kérhetem, hogy nyissátok meg a szíveteket, és engedjétek, hogy Szeretetem betöltse a lelketeket. Azt Szeretném, ha tudnátok mindannyian – beleértve azokat is, akik gonosz cselekedeteket hajtanak végre -, hogy Én szeretlek benneteket. Hasonlóképpen, hogy üdvözülésetek a legfontosabb Számomra. Mindenesetre a Jelenések Könyvében megjövendölt próféciák megkezdődtek.

Azok, akik meghallgatják Útmutatásaimat, és válaszolnak Hívásomra, sok lelket menthetnek meg.

Vágyam, hogy mindannyian jöjjetek Hozzám, és osztozzatok az Új Paradicsom Királyságában.

Én nem ítélem el a megátalkodott bűnösöket, és benneteket sem kérlek arra, hogy ítéljétek el őket, mert ehhez nektek nincs jogotok. Ha és amennyiben ti elítéltek másokat, akkor ti nem Isten Nevében beszéltek. Ha valakit arra bátorítotok, hogy megítéljen másokat, elítélvén őket, akkor elutasítotok Engem.

Felszólítalak mindegyikőtöket, hogy most csak egyetlen hangra figyeljetek. Az Én Hangom az egyetlen, amire összpontosítanotok kell, ha meg szeretnétek menteni magatokat, családotokat, barátaitokat és szomszédaitokat. Most minden imára szükség van, hogy segítsen nektek és szeretteiteknek felkészülni a Gyónásra, azaz a Nagyfigyelmeztetésre.

Az idő már közel van.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.