RSS
 

A hívők soha ne érezzék biztosnak magukat abban, hogy ismerik az Igazságot

03 okt

2012. szeptember 29. szombat, 19.15

Drága, szeretett leányom, el kell Mondanom mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban, hogy ébredjenek fel, és éljék az életüket Bennem mostantól.

Ezen Üzenetek nemcsak figyelmeztetés gyanánt adatnak azoknak, akik hisznek Krisztusban, az Emberiség Megváltójában, hanem azoknak is, akik Istenben hisznek.

A hívők soha ne érezzék biztosnak magukat abban, hogy ismerik az Igazságot.

Ti, akik azt mondjátok, hogy ismeritek Tanításaim Igazságát, soha nem szabad önelégültséget éreznetek. Mert ha önelégültséget éreztek, ez azt jelenti, hogy elhanyagoljátok a lelketek megszentelődéséhez szükséges foglalatoskodást.

A hívők összezavarodhatnak Tanításaimat illetően. Oly sokan nem értik Második Eljövetelem jelentését.

Sok Követőm úgy gondolja, hogy ez azt jelenti, hogy az egész emberiség így is úgy is tudni fog erről, és hogy Irgalmam által meg fognak menekülni. Ó mennyire szeretném, ha ez igaz lenne. Mily végső megkönnyebbülést hozna ez Nekem. Sajnos sokan nem lesznek felkészülve. Sokan nem hajlandók hallgatni Figyelmeztetéseimre és Útmutatásaimra. Mint ilyenek, nem fognak megfelelően felkészülni.

Második Eljövetelem meg fog történni. Azon hívőknek, akik azt mondják, hogy hisznek a Szent Bibliában foglalt Igazságban, tudniuk kell a következőt. Könnyű elfogadnotok a benne jövendölteket, és azt, ami már meg is történt. Viszont nem olyan könnyű elfogadnotok a jövőbeni próféciákat, amelyeknek csak eztán lesz szemtanúja az emberiség.

Fogadjátok el azt a tényt is, hogy Isteni üzenetek küldetnek a felkészítésetekre. Fogadjátok el, hogy ez a felkészítés éppen most zajlik.

Legyetek éberek mindenkor. Ezúttal ne utasítsatok el Engem, mert ez az előkészületek ideje.

Legyetek hálásak, hogy megadatik nektek ez a nagy ajándék.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.