RSS
 

A bűn addig bocsátható meg, amíg éltek. A halál után már nem

01 okt

2012. szeptember 26. szerda; 22.12

Drága, szeretett leányom, Én azért engedem meg ezt az intenzív fizikai szenvedést számodra, hogy még több lelket ments meg ma. Ajánld fel ezt a fájdalmat azokért a választott lelkekért, akiket segítened kell Nekem megmenteni. Ez a fájdalom nem fog sokáig tartani, de amikor megkönnyebbülsz, tudd, hogy sok lélek menekült meg a pokol tüzétől, és most már a Tisztítótűzben várják a megtisztulást.

Áldozati lélekként, neked el kell fogadnod, hogy Én megengedhetem neked a szenvedés pillanatait, hogy segíts megmenteni Isten gyermekeinek lelkét. Egy nap majd találkozni fogsz ezekkel a lelkekkel, és akkor majd megérted, mily nagy boldogságot szerez ez Atyámnak. Tudd, hogy amikor te szenvedsz, Én veled együtt szenvedek, hogy enyhítsem fájdalmadat. Nem vagy egyedül.  Amikor azt érzed, hogy nem kapsz levegőt, ez ugyanaz a fojtó érzés, melyet azok a lelkek éreznek, akik a halált követően szembenéznek a pokol tüzének füstjével.

Bár ismernék az emberek a halál utáni élet Igazságát. Miután a lélek elhagyja a testet, függetlenül attól, hogy a Kegyelem állapotában van vagy sem, a sátán gyötörve kínozza a csábítás erejével. Ő még akkor is próbálja magához vonzani a lelkeket. Az ilyen lelkekért mondott ima nagyon fontos.

Én a lelkeket Világosságom felé vonzom. De csak azok állhatják az Én Irgalmasságom Fényének Erejét, akik a Kegyelem Állapotában vannak. Ha az ő lelkük tisztátalan, akkor a Tisztítótűzben kell megtisztulniuk.

Leányom, sok szint van a Tisztítótűzben, és a lélek által elkövetett bűnöktől függően tölti majd be őket a Szentlélek tisztító Tüze.

A Tisztítótűz fájdalmas a lélek számára, és azok, akiknek ott kell időzniük, olyan fizikai fájdalomként érzékelik azt, mintha még mindig életben lennének.

Senki se becsülje le az áldozatokat, melyek ahhoz kellenek, hogy lelküket Atyám Királyságára méltó állapotban tartsák.

Atyám minden Gyermekét szereti, de a lelkeknek el kell nyerniük a jogot, hogy alkalmasak legyenek Atyám Királyságába belépni. Ahhoz, hogy méltóak legyenek rá, meg kell menteniük magukat az Én Szememben, amíg még élnek. Őszinte szívvel kell vezekelniük bűneikért.

A bűnösnek még a halál pillanatában is segítségére lehet Nagy Irgalmasságom, kérvén Engem, hogy bocsássam meg a bűneit. Én majd megragadom őt, és Karjaimba zárom. Majd kiárasztom rá Irgalmamat, és kézen fogva elvezetem őt a Paradicsom Kapuihoz.

A bűn addig bocsátható meg, amíg éltek. A halál után már nem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.