RSS
 

Szavamat fő Szolgálóim csendben emésztgetik

10 szept

2012. szeptember 6. csütörtök; 18.30

Drága, szeretett leányom, Földi Egyházam végre felismeri, hogy Én most általad, a hetedik hírnökön keresztül, szólok a világhoz.

Szavamat fő Szolgálóim csendben emésztgetik, akik ugyanakkor nem fogják nyilvánosan hirdetni, hogy ezek a Szavak (Üzenetek) az Én Szent Ajkamról fakadnak.

Ők tudják, hogy ezek a Szavak Tőlem erednek, és Én megérintettem a szívüket, és felemeltem lelküket, így ők most követni fogják a Vezetésemet.

Oly sok felszentelt Szolgálóm most már keresi az emberiségnek adott Szavaimat (Üzeneteimet).

Nekik szükségük van most különleges Kegyelmeimre, mert ezek nélkül képtelenek lennének valódi magabiztossággal vezetni Nyájamat.

Szentlelkem most kiárasztásra kerül helyi felszentelt Szolgálóimra, hogy megleljék a szükséges erőt, hogy átvezessék Egyházamat az előtte álló, tövises, sűrű dzsungelen.

Soha ne félj, szeretett Papságom, mert Én sosem foglak elhagyni benneteket.

Érezni fogjátok Jelenlétemet azokban az időkben, melyekkel szembenéztek, amikor a Testem, azaz az Egyházam üldözve lesz.

Ez a Szent Jelenlét lesz a támaszotok, mert minden Segítségemre szükségetek lesz, hogy megtartson benneteket Isten gyermekeinek az ő jogos örökségükhöz való vezetése során.

Elfogadom, hogy sokan közületek nem fognak nyíltan beszélni. Megértem, hogy milyen nehéz lesz számotokra nyíltan hirdetni a nektek – végidő Prófétámon keresztül – adott Szavamat (Üzenetemet). De tudnotok kell a következőt.

Azzal a felelősséggel tartoztok Isten gyermekei iránt, hogy őket az Igazság felé vezessétek, és afelé irányítsátok.

Soha ne fogadjátok el az Igazság helyett a hazugságokat.

Tudjátok, hogy Tanításaim Igazsága kőbe van vésve.

Tanításaim sosem változtak, és soha nem is fognak megváltozni.

Új Kinyilatkoztatásaim, melyeket a Jelenések Könyvének Pecsétjei tartalmaznak, hamarosan a tudomásotokra lesznek hozva.

Bízzatok Bennem.

Fogadjátok el, hogy Én szólok most hozzátok, mert Én sosem hagynálak el most benneteket.

Az Én Atyámmal szembeni kötelességem az, hogy biztosítsam, hogy a világ megfelelően felkészült Isten minden egyes gyermekének megmentésére irányuló Visszatérésemre.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.