RSS
 

Ez a Küldetés egy hatalmas óceánjáró megmentéséhez hasonlítható

10 szept

2012. szeptember 7. péntek; 20.35

Drága, szeretett leányom, sosem szabad úgy érezned, mintha egyedül munkálkodnál ebben a Küldetésben, még akkor sem, ha ez így tűnik.

Tudd, hogy szerte a világon sok ember figyel Szent Szavamra, és hogy Üzeneteim lelkeket mentenek.

Ez a Küldetés egy hatalmas óceánjáró megmentéséhez hasonlítható.

Sok embert figyelmeztettek a veszélyre, és előre tájékoztatták őket a mentési tervről.

Ha meghallgatják, nemcsak, hogy önmagukat fogják megmenteni, hanem családjuk és barátaik életét is.

Sokan nem fogják meghallgatni, és azt mondják: „Miféle veszély?”  Ők nem fogják elfogadni a mentőcsónakokat, mert nem hiszik el, hogy a hajó el fog süllyedni.

Nem, ők azt mondják, ez egy téves figyelmeztetés, egy téves riasztás. Amint az idő közeledik majd, és a végső napok nyilvánvalóvá válnak, mindenfelé tülekednek majd, biztonságos helyet keresvén.

Elfutnak és elrejtőznek majd a robbanás elől – amikor a hegyek a tengerekbe süllyednek, és amikor az ég mintha vérbe borulna -, de nem fognak megmenekülni.

Azok a bűnösök, akik szörnyű sérelmeket követnek el Atyám ellen, és akik tudják, mennyire fekete a lelkük, el fognak veszni.

Azok, akik a Fenevad mellé álltak, ekkor majd próbálnak elmenekülni a karmai közül. Mert csak akkor fognak végül rádöbbenni az Igazságra, és a Világosság nem az ő oldalukon fog állni.

Csak a sötétség fogja enyhíteni a fájdalmukat, de ugyanakkor az is könyörtelen rettegést és szenvedést hoz majd nekik.

Soha ne utasítsátok vissza a lelketek felkészítéséhez szükséges segítséget. Fogadjátok el, hogy a világban lévő gonoszságot ki kell irtani.

Azok a bűnösök, akik nem hajlandók megváltozni, még azt követően sem, hogy megkapták az Isten Szavának Igazságát, ők nem fogják túlélni a végső csatát.

Ők a tüzes tóba vettetnek a fenevaddal, és ezzel nem ér véget a szenvedésük. Ez csak a kezdet lesz.

Azok, akik megvető gúnnyal fogadják a lelketek felkészítésére tett Kísérleteimet, nektek minden esély megadatik majd, hogy Hozzám forduljatok.

Minden meg lesz téve a megmentésetekre. Ha nem fogadjátok el Kezemet, a mentőcsónakot, mely a felszínen való maradásotokhoz szükséges, akkor elmerültök majd a bánatban.

Csak a mások imái menthetnek meg benneteket.

A föld úgy néz ki, mint ahogyan évszázadokon keresztül is.

Az égbolt változatlannak tűnik.

A nap süt, ahogyan mindig is.

A hold dereng egy tiszta éjjelen, és az embernek még mindig elakad a lélegzete Isten Teremtését csodálva.

De a változások már megkezdődtek, és az ébereknek a következőt mondom.

Ti ismeritek és érzékelitek a változást. Tegyétek a kötelességeteket, és használjátok az imát, hogy az emberiség szeme felnyíljon az Igazságra, és hogy mindenki szíve megnyíljon majd Isten Szeretetére.

Isten – minden gyermeke iránti – Szeretete által, és az Ő gyermekeinek az Ő hívására adott válasza által menthető majd meg az emberi faj.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.