RSS
 

Először a megtérés következik be. Majd az üldöztetés. Azt követően az Üdvözülés. Ebben a sorrendben.

23 szept

2012. szeptember 19. szerda; 20.45

Drága, szeretett leányom, egy nagy változás zajlik most a világban, és közeledik Irgalmasságom Fénye.

Ne higgye senki, hogy amiről Én azt mondom, bekövetkezik majd, az nem fog megtörténni.

Én csak az Igazságot szólom, így bíznotok kell Bennem.

Szentlelkem gyorsan ereszkedik most le az emberiségre, hogy felkészítse őket Nagy Irgalmasságomra.

Senki se mulassza el a felkészülést, vagy Szavam (Üzenetem) terjesztését, hogy a lelkek megmenekülhessenek.

Minden jól van most Leányom, mert minden a helyére került, hogy Szavam (Üzenetem) úgy terjedjen, mint egy vadvirág, mely minden nemzetben gyökeret ereszt.

Szeretetem Ajándékának édes illatát most a kevés hittel rendelkezők is érzik. Mert ők tudatában vannak egy változásnak és egy váltásnak, de nem értik, hogy mi is történik.

Mondjátok el nekik, hogy az Úristen, az Irgalom Királya arra készül, hogy visszatérjen, hogy második alkalommal megmentse őket.

Szövetségem ahhoz a szakaszhoz közeledik, amikor először a megtérés következik be. Majd az üldöztetés. Azt követően az Üdvözülés. Ebben a sorrendben.

Bízzatok Bennem és készüljetek, mert közel van az emberiség nagy részének megtérésének ideje.

Sok akadályt gördítenek elétek, Tanítványaim. A következőt kell tennetek.

Haladjatok egyenesen. Egyenesen Felém az úton, és maradjatok méltóságteljesek, bármilyen sértést is intéznek felétek. Ha ezt teszitek, és nem foglalkoztok a fenevaddal, aki mások által azon munkálkodik, hogy kétségeket ébresszen hitetekben, akkor legyőzitek őt.

Ezért maradtam Én néma, és csak alig feleltem az Én vádlóimnak, hóhéraimnak. Mert ha azt tettem volna, az erőt adott volna a sátánnak.

Halálom lerombolta az ő hatalmát Isten gyermekei felett. Akkor ő elvesztette a hatalmát, hogy ellopjon minden lelket. Most, hogy Én újra eljövök nagyon hamarosan, ő el fogja veszíteni minden hatalmát. De addig ő továbbra is el fogja lopni a lelkeket.

Legyetek erősek. Legyetek nyugodtak. Legyetek bátrak. Én veletek vagyok. Ha átadjátok akaratotokat, és teljes egészében megbíztok Bennem, akkor biztonságban lesztek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.