RSS
 

A hamis próféták most készenlétben állnak, és le fognak csapni erre a küldetésre

27 szept

2012. szeptember 22. szombat; 15.30

Drága, szeretett leányom, figyelmeztetnem kell téged a hamis prófétákra, akik most akadályozni próbálják ezt a küldetést.

Oly sok szegény, megtévesztett lelket – akik azt hiszik, isteni üzeneteket kapnak -, vezet most tévútra a gonosz.

Ő ezt, az Irántam való szeretetüket kihasználva teszi, és különösképpen a szent, ájtatos lelkeket veszi célba.

Bárki, aki azt mondja neked, hogy Mennybéli üzenetet kapott, amely arra utasít téged, hogy változtass meg, vagy módosíts egy Tőlem jövő üzenetet, az egy hazug.

Én nem ilyen módon hagyom jóvá a Mennyből jövő kommunikációt. Én csak a támogatást és a szeretetet tartalmazó üzeneteket engedem meg, hogy egyik látnok közölje a másikkal, de csak akkor, ha ez szükséges.

Az igaz próféták vagy választott lelkek által kapott üzenetek vagy igazak, vagy hamisak.

Nincs átmenet. A Menny sosem küldene egy olyan üzenetet, amely ellentmond egy másik – a Mennyből választott lélek által kapott – üzenetnek.

Óvakodj(atok) a hamis prófétáktól. Azok, akik nem ismerik fel, hogy ők maguk hamisak, borzasztóan ártalmasak lehetnek, amikor is Szent Szavamnak ellentmondanak. Te, leányom, ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, hacsak Én nem utasítalak másként.

A hamis próféták most készenlétben állnak, és le fognak csapni erre a küldetésre. Ne foglalkozz velük.

Óvakodj(atok) az ilyen veszélyektől, mert a legveszélyesebb az az ember lesz, aki majd jön, és azt állítja magáról, hogy Én vagyok.

Tanítványaim, ha közel engeditek magatokat a hamis prófétákhoz, akkor könnyű prédává váltok az Antikrisztus és az ő hamis prófétája számára.

Bízzatok az Én Szent Szavamban (Üzenetemben). Sokan közületek még mindig nem tudjátok elfogadni az Igazságot, és vitázni fogtok Velem, de erre semmi szükség. Mert a legnagyobb kritikátok Velem szemben az, hogy Én szeretem Isten valamennyi gyermekét, különösképpen a bűnösöket.

Mindannyiatokat egyformán szeretem. Ti, akik azzal vádoltok Engem, hogy a bűnösökkel kivételezek, tudnotok kell a következőt.

Soha ne próbáljatok másokat összezavarni azzal, hogy azt mondjátok, Jézus elnézi a bűnt. Tudjátok, hogy ez egy hazugság. Én megvetem a bűnt, de szeretem a bűnöst.

Jézusotok

 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.