RSS
 

Szűz Mária: Gyermekem, hamarosan a világban lévő számos próféta és látnok többé már nem fog üzeneteket kapni

18 aug

2012. augusztus 13. hétfő; 19.45

Gyermekem, hamarosan a világban lévő számos próféta és látnok többé már nem fog üzeneteket kapni, azért, hogy utat engedjenek ezeknek a legfontosabb üzeneteknek.

A látnokaimon keresztül végzett munkám java hamarosan véget ér, hogy teret adjon a Szentlélek Hangjának, mely neked, a végidő prófétájának adatik.

Sok hamis próféta, akik felbukkantak, továbbra is torkuk szakadtából fognak kiabálni, és kizárólag ezek a hangok fognak versenyre kelni a figyelemért, ezen valódi, utolsó Mennyei üzenetekkel.

Ne félj, gyermekem, mert te, és ez a küldetés, védelem alatt álltok.

Nem te vagy az egyetlen, aki ezen a küldetésen munkálkodik. Az egész Menny, valamint az angyalok és szentek mind együtt munkálkodnak veled. Ezért soha nem szabad egyedül érezned magad, még akkor sem, ha szenvedsz.

Minden nap akadályokat gördítenek eléd Isten ellenségei.

Folyamatban vannak a tervek, hogy az Igazság Könyvének kiadását megakadályozzák, de ez az üldözés csaknem a végéhez ért.

Mindig maradj a közelemben, azaz a te Édesanyád mellett, hogy Szent Palástommal beboríthassalak, megoltalmazva téged a gonosztól.

Egyre erősebbé és bátrabbá válsz, habár fáradtnak érzed magad. Ez el fog múlni, és a világ örömmel fogja üdvözölni, a számukra oly rég megígért Igazság Könyvét.

Menj most, és adj hálát Istennek ezért a nagy küldetésért.

Az egész Menny áldása van rajtad.

Fogjuk a kezed minden nap, és minden szent védelmez téged.

A csata megkezdődik, abban a pillanatban, amint az első könyv eladásra kerül. Az egész világon el fog terjedni, ezért megfelelően fel kell készülnöd.

Kérj segítséget, és meg fogod kapni.

Menj békével és szeretettel.

Szeretett Édesanyád

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.