RSS
 

Hír: Az Igazság Könyve végre kiadásra kerül

18 aug

2012. augusztus 15. szerda; 15.02

A mai nap, azaz 2012. augusztus 15-e, egy nagyon különleges nap. Végre, csaknem egy évnyi keresgélést követően, sikerült kiadót találni, hogy az Igazság Könyvének I. része, angol nyelven, nyomtatásban megjelenjen. A II. rész szeptemberben várható. Az elkövetkező hónapban még öt nyelven válik elérhetővé a www.TheWarningSecondComing.com honlapon, melyet további öt nyelv követ. Karácsonyig minden főbb nyelven elérhető lesz.

A könyvet online lehet megvásárolni, és a legtöbb célállomásra a világon gyors kiszállításra kerül, a Royal Mail segítségével. A 20 példány feletti, nagyobb mennyiségeket a kiadón keresztül lehet kérni e-mailben (angol nyelven!): info@comabooks.com.

Szerzői jogok: Az Igazság Könyvének minden szerzői joga a Coma Books – a kiadó felelőssége.

Az Igazság Könyvének engedélyezett verziója kizárólag a www.TheWarningSecondComing.com oldalon keresztül elérhető, és minden példány a hátsó borítón IBAN vonalkóddal van ellátva.

Örömmel fogadjuk a média kérését a részletek közlésére vonatkozóan.

Maria Divine Mercy prófétanőnek, egy tegnap éjjel, 01.30 órakor kapott személyes üzenetben, Jézus a következőt mondta: „Nem véletlen egybeesés, hogy az Igazság Könyve elérhetővé vált Édesanyám, az Üdvösség Anyja eme napján. A Könyv segít megmenteni az egész emberiség lelkét. Édesanyám fontos szerepet játszik a lelkek megmentésében, üdvösségében.” (a teljes üzenet a napokban kerül közzétételre)

Isten Áldjon mindenkit.

A www.TheWarningSecondComing.com admin csapata

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Comments are closed.