RSS
 

Hír: Az Igazság Könyve végre kiadásra kerül

18 aug

2012. augusztus 15. szerda; 15.02

A mai nap, azaz 2012. augusztus 15-e, egy nagyon különleges nap. Végre, csaknem egy évnyi keresgélést követően, sikerült kiadót találni, hogy az Igazság Könyvének I. része, angol nyelven, nyomtatásban megjelenjen. A II. rész szeptemberben várható. Az elkövetkező hónapban még öt nyelven válik elérhetővé a www.TheWarningSecondComing.com honlapon, melyet további öt nyelv követ. Karácsonyig minden főbb nyelven elérhető lesz.

A könyvet online lehet megvásárolni, és a legtöbb célállomásra a világon gyors kiszállításra kerül, a Royal Mail segítségével. A 20 példány feletti, nagyobb mennyiségeket a kiadón keresztül lehet kérni e-mailben (angol nyelven!): info@comabooks.com.

Szerzői jogok: Az Igazság Könyvének minden szerzői joga a Coma Books – a kiadó felelőssége.

Az Igazság Könyvének engedélyezett verziója kizárólag a www.TheWarningSecondComing.com oldalon keresztül elérhető, és minden példány a hátsó borítón IBAN vonalkóddal van ellátva.

Örömmel fogadjuk a média kérését a részletek közlésére vonatkozóan.

Maria Divine Mercy prófétanőnek, egy tegnap éjjel, 01.30 órakor kapott személyes üzenetben, Jézus a következőt mondta: „Nem véletlen egybeesés, hogy az Igazság Könyve elérhetővé vált Édesanyám, az Üdvösség Anyja eme napján. A Könyv segít megmenteni az egész emberiség lelkét. Édesanyám fontos szerepet játszik a lelkek megmentésében, üdvösségében.” (a teljes üzenet a napokban kerül közzétételre)

Isten Áldjon mindenkit.

A www.TheWarningSecondComing.com admin csapata

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért