RSS
 

Ez az időszak a vihar előtti csendre emlékeztet. Használjátok ezt fel minél több ember felkészítésére.

22 aug

2012. augusztus 19. vasárnap; 22.56

Drága, szeretett leányom, amikor Miattam szenvedsz, és amikor elhagyatottnak, és Tőlem távol érzed magad, tudd, hogy ilyenkor vagy a legközelebb Szent Szívemhez.

Habár ezen Könyvem, az Igazság Könyve, egy ajándék Tőlem a világnak, és Mennybéli védelem alatt áll, ez nem jelenti azt, hogy ez a küldetés nem lesz fájdalmas számodra.

Bírálatot és egy újfajta támadást fogsz tapasztalni most, hogy Szent Szavam (Üzenetem) a világ számára elérhetővé vált nyomtatásban.

Sosem szabad válaszolnod azoknak, akik elvárják, hogy megmagyarázd, miért volt szükség erre a könyvre. Maradj csendben, és folytasd a Nekem végzett feladatodat.

Ne engedd, hogy bárki is feltartóztasson, vagy késleltessen az Én Könyvem terjesztésében, mivel minden egyes nappal egyre rövidül a lelkek számára rendelkezésre álló idő, hogy a Szememben megmentsék magukat.

Hadd biztosítsalak téged, leányom, és valamennyi Követőmet afelől, hogy ti egy olyan utazásra, zarándoklatra indultok, mely semmihez sem fogható.

Ez az időszak a vihar előtti csendre emlékeztet.

Használjátok ezt fel minél több ember felkészítésére. Terjesszétek Üzeneteimet, Imahadjáratom imáit, és imádkozzatok testvéreitekért, hogy a Nagyfigyelmeztetés során majd elfogadják Irgalmasságomat.

Gyűjtsétek egybe Egyházamat, és imádkozzatok erőért, mert a Hamis Próféta készülődik, és már jelen van a Vatikánban. De valódi kilétét nagyon körültekintően rejtegeti. Az Én szeretett Helytartóm épp most van elkülönítés alatt, és az idő rövid.

Azt kívánom mindannyiatoktól, hogy kezdjetek el egy új litániát a Hamis Próféta elleni védelemért, és mostantól naponta egyszer imádkozzátok ezeket.

Az Imahadjárat imáit különböző csokrokba összeválogathatjátok, és úgy imádkozhatjátok, ahogy tudjátok.

Íme, az első ’Jézus az Emberiséghez’ Litánia  (1) Védelem a Hamis Próféta ellen

Legdrágább Jézus, ments meg bennünket a Hamis Próféta megtévesztésétől.
Jézus, Irgalmazz nekünk.
Jézus, ments meg bennünket az üldöztetéstől.
Jézus, őrizz meg bennünket az Antikrisztustól.
Uram, Irgalmazz.
Krisztus, Kegyelmezz.
Legdrágább Jézus, boríts be minket Drága Véreddel.
Legdrágább Jézus, nyisd fel szemeinket a Hamis Próféta hazugságaira.
Legdrágább Jézus, egyesítsd Egyházadat.
Jézus, oltalmazd szentségeinket.
Jézus, ne engedd, hogy a Hamis Próféta megossza Egyházadat.
Legdrágább Jézus, segíts elutasítanunk az igazságként elénk  tárt hazugságokat.
Jézus, adj nekünk Erőt.
Jézus, adj nekünk Reményt.
Jézus, áraszd el lelkünket a Szentlélekkel.
Jézus, oltalmazz meg bennünket a Fenevadtól.
Jézus, add meg nekünk a tisztánlátás és a megkülönböztetés ajándékát, hogy igaz Egyházad útján járhassunk, mindörökkön örökké. Ámen.

Leányom, ne érezd magad túlterheltnek ezen küldetés miatt, mert hamarosan segítséget Küldök neked. El kell fogadnod mindent, amit Én kérek tőled, és tarts ki abban a meggyőződésben, hogy minden rendben van.

A megtérés már folyamatban van ezen üzenetek által, és a megtérések száma már több százezer lélekre rúg. Ne érezd tehát magadat haszontalannak vagy nyugtalannak. Örömömre szolgál azok hűsége és odaadása, akik feltétel nélkül szeretnek Engem.

Én elküldöm most hozzád a tisztaszívű Enyéimet, hogy védelmet nyújtsanak neked.

Ők felemelnek majd téged, és segítenek neked Követőim vezetésében, végig az egész út során, az Új Paradicsom kapui felé.

Szeretlek benneteket szeretett Követőim. Tartsatok ki Mellettem ezen a tövises úton. Fogadjátok el a gúnyt, mellyel szembe kell majd néznetek, ahogy továbbra is folytatjátok Szent Szavam (Üzenetem) terjesztését.

Tudnotok kell, hogy mindig veletek vagyok, mindegyikőtökkel. Én ismerem Enyéimet, és ők is ismernek Engem. Semmi sem választhat el bennünket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.