RSS
 

Kiegészítés – “Hír: Az Élő Isten Pecsétje – Más nyelveken való elérhetőség”

22 jún

Kedves Olvasóink, Testvéreink!

Emlékeztetve a 2012. május 22-én közzé tett hírre  (Hír: Az Élő Isten Pecsétje – Más nyelveken való elérhetőség), tájékoztatunk benneteket, hogy “Az Élő Isten Pecsétje” - díszes változatban, magyar nyelven -,  elérhetővé vált a TheWarning oldalon. Az alábbi linkre kattintva letölthető és nyomtatható:

 http://www.thewarningsecondcoming.com/wp-content/uploads/seals/Seal_Hungarian.pdf

   (A fenti linken található verzió nem a mi fordításunk alapján, és így nem a mi korrektúránkkal készült, ezért az ezzel kapcsolatos észrevételeitekre érdemben sajnos nem fogunk tudni reagálni. )

 


Mivel a szerzői jogok védelme miatt, az amerikai grafikai stúdió által készített dizájn nem tölthető fel más oldalra –  így a miénkre sem -, ezért készítettünk egy egyszerűbb formátumú verziót a honlapunkra, amit ugyanúgy kinyomtathattok, egy pappal megáldathattok, majd kifüggeszthetitek lakásotokban, eleget téve Jézus kérésének, magatok és családotok védelmére.

[singlepic id=52 w=320 h=240 float=right]

A képre (.jpg-ként), vagy az alábbi linkre kattintva (.pdf-ként)   érhetitek el, kétféle nyomtatható méretben:

< Az Élő Isten Pecsétje > (méret: A4)

Az Élő Isten Pecsétje > (méret: 15×20)

Ez a verzió – az Imahadjárat (33)-as imája – az Imádkozz velünk! menüpont alatt folyamatosan elérhető, illetve a teljes  - 2012. február 20-i - üzenet, az Imahadjárat (33)-as imájával együtt az alábbi linkre kattintva is olvasható:

“Isten, az Atya: Álljatok fel most, és fogadjátok el Pecsétem, az Élő Isten Pecsétjét”

 

 Imával, szeretettel:

A szerkesztők


 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imádkozz velünk!, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.