RSS
 

Imádkozzanak Hozzám tisztánlátásért

04 ápr

2012. április 2. hétfő, 15.30

Legdrágább, szeretett leányom, meg kell pihenned most, mert folytatódnak a támadások azok részéről, akik nem tudják elfogadni igaz Szavamat (Üzenetemet).

Nem megengedett számodra, hogy megvédd Szavamat (Üzenetemet),  sőt most Én arra utasítalak téged, hogy ne foglalkozz azokkal, akik kételkednek Szavamban (Üzenetemben), mert ez nem a te felelősséged.

Leányom, bármennyire is csábító bizonyítani  – az ezekben az időkben, az emberiséghez intézett – Legsztentebb Szavam (Üzenetem) hitelességét, nem szabad ezt tenned.

Én soha nem feleltem a kivégzőimnek Keresztre feszítésem során.  Ne próbálj válaszolni azoknak, akik szeretnének üldözni Engem Üzeneteimen keresztül.

Nem rád haragszanak, leányom, hanem Énrám.

Én csak azt mondhatom el a világnak, hogy hogyan készüljön fel Második Eljövetelemre, de nem kényszeríthetem őket.

Ne törődj az efféle gúnyolódásokkal. Sokan közülük őszinte, igaz lelkek, akik szükségét érzik annak, hogy kérdéseket tegyenek fel. De számodra nem engedélyezett, hogy így cselekedj. Imádkozzanak Hozzám tisztánlátásért. Csak Én vagyok felelős az ő lelkükért. Még akkor sem a te felelősséged, amikor felajánlod szenvedésedet a lelkek megmentéséért.

Menj tehát, és mondd meg azoknak, akiknek kétségeik vannak, mint Tamás Apostolomnak, hogy Én voltam az, aki szembenéztem vele Feltámadásom után, amikor Én előtte álltam.  Csak amikor megérintette Sebemet, akkor hitt teljesen.

Sajnos, a világban sok léleknek nem adatik meg ez a luxus.

Tudniuk kell, hogy az idő rövid, hogy felkészítsék lelküket. Ez az ő saját szabad választásuk, hogy válaszolnak Hívásomra, vagy sem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért