RSS
 

Hír: Új, az egész világra kiterjedő közös Rózsafüzér imádság, 98 nemzet részvételével, húsvétig az Internetes Imacsoport oldal kezdeményezésével

11 márc

2012. március 11. vasárnap, 15.09

A Miasszonyunk, 2012. március 9-i üzenetében azt kérte, hogy az ő Szent Rózsafüzérét imádkozzuk minden nap mostantól húsvétig, kiemelten a pénteki napokon pedig mind a négy Rózsafüzér titkait imádkozzuk el a háború enyhítése érdekében.

A Rózsafüzér hosszabb változatára kijelölt péntekek a következők:

március 16., 23. és 30.

április 6. (Nagypéntek) és április 13. (az Isteni Irgalmasság vasárnapját megelőző péntek, amely az Isteni Irgalmasság Kilenced 8. napja)

Ennek eredményeként mostantól húsvétig a szent rózsafüzér elimádkozásával Öt Ima- és Békepénteket szervez a http://www.internetgebetskreis.com/en/ internetes imaoldal.

A két kiemelt péntek: Nagypéntek, és az Irgalmasság Vasárnapját megelőző péntek lesz.

Lelkivezetőnk, Fr. R. atya minden Imanapon szentmisét fog majd bemutatni ugyanezekre a szándékokra.

Nagypéntek miatt a szentmisét két nappal korábban, szerdán fogja bemutatni. Újra hívunk minden papot, hogy csatlakozzanak az ő felhívásához. Az angol nyelven tudók még több információért ellátogathatnak a http://www.internetgebetskreis.com/en/ oldalra.

Ehhez az oldalhoz már 98 nemzethez tartozó emberek csatlakoztak, amely folyamatosan nő. A világ minden tájáról csatlakoztak papok ehhez, és arra buzdítjuk a papokat, hogy támogassák ezt az internetes imacsoportot azáltal, hogy megnézik ezt a linket: http://www.internetgebetskreis.com/en/zusendungen/new-submissions-of-priests/

Alább olvasható egy amerikai pap válasza:

2012. február 25.

Szeretnék tagja lenni az internetes imacsoportnak…Nevem J. atya, amerikai római katolikus pap vagyok Amerikából…4 hónappal ezelőtt rábukkantam az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária általi üzenetekre, és tudom, hogy ezek hitelesek, mert az elmúlt 30 évben számos múltbéli jelenést vizsgáltam, és ezek betetőződése azoknak…Nagyon áldottnak érzem magam, hogy megkaptam a kegyelmet, hogy megértsem és higgyem, hogy ezek az üzenetek örök életem javára, és sok más lélek üdvösségére vannak.

Isten áldjon meg minket az Ő mindannyiunk iránt érzett, örökké tartó Szeretetével – J. atya

 

A globális ima hathatós, és a Szent Rózsafüzér imádkozása az egyik leghathatósabb ima, amely meg tudja menteni a nemzeteket a háború kegyetlenségétől.

Még csak egy éve, hogy ez az oldal életre kelt egy kis csapattal, akik segítenek menedzselni ezt.

Ez idáig sikerült a világ minden tájáról való önkénteseknek lefordítaniuk ezt 14 nyelvre, a világ minden részén imacsoportok jöttek létre, és egy 98 nemzetre kiterjedő internetes imacsoport, anélkül, hogy mi bármi módon is ösztökéltünk volna erre bárkit is.

Ez az Szentlélek ajándéka révén történt meg, amiről Jézus beszélt nekem, hogy kiáradt az egész világra 2011 májusában ezzel a küldetéssel kapcsolatban.

Megköszönöm mindenkinek a támogatását, amely teljes mértékben a Jézus iránti szeretetükből fakad.

Az Isteni Irgalmasság Máriája

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Tags:

Comments are closed.