RSS
 

Isten, az Atya: Földrengések lesznek érezhetők egy kis fenyítés részeként a Nagyfigyelmeztetés előtt

11 feb

2012. február 10. péntek, 19.50

Én vagyok Isten, az Atya, a mindenség Teremtője. A Szentháromság nevében jövök.

Drága szeretett leányom, ma bejelentem, hogy minden előkészület – Fiam nagy irgalmasságára – befejeződött.

Kérlek, tájékoztasd Gyermekeimet kötelességükre, hogy imádkozzanak valamennyi lélekért, akik eltávolodtak Tőlem, az ő Örök Atyjuktól. Gyermekek, csak ti tudtok segíteni megmenteni ezeket a lelkeket.

Arról is szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy számos földrengés lesz érezhető, ahogy egy kis fenyítéssel sújtok le, hogy megbüntessem azokat a gonosz lelkeket, akik kínozzák honfitársaikat.

Leányom, ha ennek a fenyítésnek vége, akkor elérkezett az idő a Nagyfigyelmeztetésre.

Az emberiség tisztelni fogja Fiamat, amikor keresni fogják a bűnbocsánatot azért, ahogyan megbántottak Engem.

Sokan meg fognak térni. Sokan meg fognak halni. Akik meg fognak halni, azoknak a lelke megmenthető imáitok által. Ezután a világ meg fog nyugodni egy kicsit, és kaptok majd időt a megtérésre.

Ne feledjétek, hogy Én valamennyi Gyermekemet szeretem, de mint bármelyik jó Édesapának, meg kell büntetnem gyermekeimet annak érdekében, hogy megértsék a különbséget jó és rossz között.

Ez a megtisztulás fel fogja rázni Gyermekeimet, és még többen el fogják fogadni a kegyelmeket, hálával, melyek az egész emberiségre kiáradnak majd a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Én szeretlek benneteket, gyermekek, és az az Óhajom, hogy megmentsem mindegyikőtöket, beleértve a megátalkodott lelkeket is, akik nem fogják elfogadni a Szentháromság létezését.

 

Szeretett Atyátok,

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.