RSS
 

Imahadjárat (26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

07 feb

2012. február 5. vasárnap, 13.15

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária által 2012. február 5-én, vasárnap kapott üzenetben, a Miasszonyunk kéri az embereket, hogy imádkozzuk az ő Szent Rózsafüzérét, ezáltal segítsünk megmenteni a nemzeteinket.

Sose felejtsétek el az én legszentebb Rózsafüzérem fontosságát, mert ha ezt imádkozzátok naponta, segíteni tudtok nemzetetek megmentésében.

A sátán hatalma meggyengül, amikor Rózsafüzéremet imádkozzátok. Ő nagy kínjában elmenekül, és tehetetlenné válik. Az a legfontosabb, hogy a rózsafüzért imádkozzátok legalább naponta egyszer, függetlenül attól, hogy milyen keresztény felekezethez tartoztok.

Rózsafüzér bevezető imája

Szent Rózsafüzér Királynője, Te, aki méltóztattál eljönni Fatimába, hogy kinyilatkoztasd a három pásztorgyermeknek a kegyelem kincseit, melyek a Rózsafüzérben elrejtve vannak,
ébressz őszinte szeretet szívemben ehhez az ájtatossághoz, hogy  Megváltásunk Misztériumáról való elmélkedés által, melyre ez emlékeztet, gazdagodhassak ennek gyümölcseivel, és elnyerhessem a békét a világ számára, a megtérést a bűnösök és Oroszország számára, valamint azokat a kegyelmeket, melyeket kérek Tőled ebben a Rózsafüzérben. 
(Itt említsük meg kérésünket.)
Ezt Isten nagyobb dicsőségére, a Te tiszteletedre, és a lelkek javára kérem, különösen a magam javára. Ámen.

Link: Szent Rózsafüzérek

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért