RSS
 

Imahadjárat (26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

07 feb

2012. február 5. vasárnap, 13.15

Az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária által 2012. február 5-én, vasárnap kapott üzenetben, a Miasszonyunk kéri az embereket, hogy imádkozzuk az ő Szent Rózsafüzérét, ezáltal segítsünk megmenteni a nemzeteinket.

Sose felejtsétek el az én legszentebb Rózsafüzérem fontosságát, mert ha ezt imádkozzátok naponta, segíteni tudtok nemzetetek megmentésében.

A sátán hatalma meggyengül, amikor Rózsafüzéremet imádkozzátok. Ő nagy kínjában elmenekül, és tehetetlenné válik. Az a legfontosabb, hogy a rózsafüzért imádkozzátok legalább naponta egyszer, függetlenül attól, hogy milyen keresztény felekezethez tartoztok.

Rózsafüzér bevezető imája

Szent Rózsafüzér Királynője, Te, aki méltóztattál eljönni Fatimába, hogy kinyilatkoztasd a három pásztorgyermeknek a kegyelem kincseit, melyek a Rózsafüzérben elrejtve vannak,
ébressz őszinte szeretet szívemben ehhez az ájtatossághoz, hogy  Megváltásunk Misztériumáról való elmélkedés által, melyre ez emlékeztet, gazdagodhassak ennek gyümölcseivel, és elnyerhessem a békét a világ számára, a megtérést a bűnösök és Oroszország számára, valamint azokat a kegyelmeket, melyeket kérek Tőled ebben a Rózsafüzérben. 
(Itt említsük meg kérésünket.)
Ezt Isten nagyobb dicsőségére, a Te tiszteletedre, és a lelkek javára kérem, különösen a magam javára. Ámen.

Link: Szent Rózsafüzérek

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Tags:

Comments are closed.