RSS
 

Imahadjárat (19) Ima a fiatalokért

14 jan

2012. január 13. péntek, 08.00

Gyermekem, nagyon szomorú vagyok ma, mert nagyon szenvedek, amikor azokra a szegény lelkekre gondolok, akik meg fognak halni a Nagyfigyelmeztetés során.

Kérned kell, hogy sürgősen imádkozzanak ezekért a lelkekért, akik haragra gerjesztik Atyámat. Viselkedésük utálatos Atyám szemében.

Kérlek imádkozzatok, imádkozzatok,imádkozzatok ezekért, a sötétség gyermekeiért, akik közül sokan nem tudják, mit cselekszenek.

Gonoszságuk készteti Fiamat sírásra, és felfakasztja sebeit. Fontos, hogy a lehető legtöbb lelket Fiam karjaiba, az Ő Isteni Irgalmába kell helyezni. Kérlek, kérd meg, hogy imádkozzák az Imahadjárat ezen imáját hozzám, az Üdvösség Anyjához, hogy ezek a szegény gyermekek megmeneküljenek.

“Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz irgalomért azon fiatalok számára, akik szörnyű sötétségben vannak, hogy felismerjék a te Szeretett Fiadat, mikor Eljön megmenteni az egész emberiséget.

Ne engedd, hogy egyetlen lélek is elvesszen az úton,

Ne engedd, hogy egyetlen lélek is visszautasítsa az Ő Nagy Irgalmát,

Kérlek Édesanyám, ments meg mindenkit, és kérlek, borítsd be ezeket a lelkeket Szent Palástoddal, hogy megadd nekik a szükséges védelmet a csalóval szemben. Ámen.”

Gyermekem, minden lélek fontos Fiamnak, de a halálos bűnben levő fiatal lelkek bántják Őt a legjobban.

Imádkozzatok, hogy az irgalmasság fénye ragyogja át elméjük és lelkük sötétségét. Imádkozzatok, hogy tagadják meg a romlottság és üresség által vezérelt életüket. Imádkozzatok, hogy felemeljék kezüket és irgalomért esedezzenek, máskülönben soha nem fogják megkapni a kegyelmeket, melyek nélkül nem tudnak belépni az Új Paradicsomba.

Micsoda veszteség lesz ezen fiatalok elvesztése nektek többieknek, akik el fogjátok fogadni a Nagyfigyelmeztetés ajándékát, és beléptek a Paradicsom Új Korszakába a földön. Meg fog szakadni Fiam szíve, ha nem lehet őket megmenteni.

Szeretett Édesanyátok

Mária, a Mennyek Királynője

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért