RSS
 

Sürgős kérés a Facebook felhasználókhoz

19 jan

2012. január 18. szerda, 17.37

Maria Divine Mercy (az Isteni Irgalmasság Máriájának nevezett látnoknő) azt kéri mindazoktól, akik csatlakoztak és követik a ‘Jézus az Emberiséghez’ Facebook oldalt, hogy ne tegyenek közzé semmilyen a múltban Vele készített rádió interjút. Ezek az interjúk nem abból a célból készültek, hogy az interneten közzé legyenek téve, és így sok szenvedést okoztak neki.

Legyetek kedvesek távolítsatok el most minden ilyen linket, és a jövőben is kerüljétek ezek közzétételét.

Mária nem fog már interjút adni a jövőben, szeretne rejtve maradni, ameddig csak lehet, a saját és a családja biztonsága érdekében.

Azt kéri, hogy az emberek tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel a különböző internetes hálózatokon keresztül rohamosan nő a támadások száma.  Ezen rádió interjúk tartalmát egyes fórumokon arra használták fel, hogy lejárassák Máriát, valamint felfedjék magánélete részleteit és személyazonosságát, hogy ezzel megpróbálják aláásni ezeket az üzeneteket.

Együttműködéseteket nagyon köszönjük.

A www.thewarningsecondcoming.com admin csapata

Kedves Testvérek,

Bizonyára tapasztaltátok már, hogy az eredeti angol nyelvű interjúkat korábban  eltávolítottuk az oldalunkról, de Mária ezen kérése nyomán a szinkronizált változatokat is, mert abban is felismerhető helyenként a hangja, és nem szeretnénk további kellemetlenséget okozni neki.

Ha valamely más oldalon még rábukkantok ezekre az interjúkra, kérünk benneteket, jelezzétek felénk, hogy tájékoztatni tudjuk azon oldal(ak) üzemeltetőit is.

Megértéseteket és együttműködéseteket nagyon köszönjük.

Imával, szeretettel,

A szerkesztők

nagyfigyelmeztetes.hu 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért