RSS
 

Felszentelt Szolgáim, benneteket a Hamis Próféta felé vezetnek

19 jan

2012. január 17. kedd, 14.00

Legdrágább szeretett leányom, elérkezett az idő, hogy elmondjam a világnak: készítsétek fel lelketeket a földre való Visszatérésemre, amint ez meg volt jövendölve.

Népem fel fog emelkedni és üdvözölni fog Engem, amikor Én újra eljövök, ezúttal azért, hogy visszaköveteljem az Én jogos trónomat, mint az Emberiség Királya.

Nektek, akik felismeritek Hangom, bíznotok kell Bennem teljesen.

Én vezetni foglak benneteket az igazság útján, hogy ti mindannyian méltóvá váljatok majd arra, hogy belépjetek az Új Paradicsomba a földön.

Utasítsátok el a sötétség hangját, mely minden alkalommal el fog vakítani és meg fog kísérteni benneteket, hogy fordítsatok hátat Nekem.

Én vagyok a ti szeretett Megváltótok, aki kegyetlen halált halt a kereszten. Szenvedésem folytatódni fog addig, amíg meg nem mentem Egyházam maradékát a földön.

Hamarosan eljövök, hogy megmentselek benneteket még egyszer. Engedjétek meg Nekem, hogy ezt akadály nélkül megtegyem.

Közületek már oly sokaknál süket fülekre találnak az emberiséghez intézett Kéréseim, arra vonatkozólag, hogy készítsétek fel lelketeket a Béke Dicsőséges Korszakára. Hát nem tudjátok, hogy Én szeretlek benneteket?

Én, mindannyiatok iránt érzett irgalmas szeretetem miatt jövök el, nemcsak azért, hogy figyelmeztesselek benneteket, hanem, hogy segítsek nektek felkészülni erre a nagy pillanatra.

Tisztában vagyok azzal, hogy ti, akik szerettek Engem, de különösen Felszentelt Szolgáim, őrködve figyelitek az esetlegesen felbukkanó hamis prófétákat. Ez nagyon fontos. Jöjjetek most és kérjetek Engem, hogy töltselek el Benneteket a Szentlélekkel, hogy az igazság feltárulhasson, és fel is táruljon majd előttetek.

Ha nem fordultok Hozzám, akkor nem fogjátok megérteni, hogy Én mit várok tőletek.

Jöjjetek Hozzám. Hallgassatok most Engem. Szenvedésetek nehéz lesz, mert a sátán egy pillanatnyi nyugtot sem fog hagyni nektek.

A sátán tudja, hogy Én hamarosan megismertetem Magam a világgal, nemcsak Márián, az Én végidőkre adott prófétámon, hanem sok lelken keresztül. Lelkeim közül azokat, akik arra választattak, hogy a végidők hírnökei legyenek, őket fogják gátolni Szent Szolgáim a legjobban.

Ehelyett sajnos benneteket a csaló a hamis próféta és az ő csatlósai felé fog vezetni, akik hazugságokat és valótlanságokat fognak fröcsögni.

Ti, akik gyorsan elítélitek hírnökeimet, legyetek óvatosak. Felszentelt Szolgáim, ti lesztek a csaló fő célpontja.

Elsőként a ti elméteket fogja eltéríteni egy más irányba. Mert, amikor hátat fordítotok Nekem, a ti Isteni Megváltótoknak, ti akkor majd a rossz irányba fogjátok kormányozni Népemet.

Akaratlanul is meg fogjátok akadályozni Népemet, hogy meghallja az Isteni ajkamról fakadó igazságot.

Ti éhezni hagyjátok majd Gyermekeimet azáltal, hogy nem adjátok meg nekik a lelki fejlődésükhöz alapvetően szükséges táplálékot.

Tudnotok kell, hogy a végidő elérkezett. Ne pazaroljátok a hátralévő időtöket arra, hogy a hazugságok és megtévesztések légüres terében éljetek.

A harc elkezdődött, és az Én maradék egyházam meg fog menekülni, ahogy Velem halad az Én Dicsőséges Új Uralmam felé.

Imádkozzatok, hogy egyetlen lélek se maradjon hátra.

Imádkozzatok azért is, hogy ti, Felszentelt Szolgáim, ne legyetek felelősek azért, hogy elterelitek Gyermekeimet az igazságtól, a fénytől és az üdvösségtől, melyhez joguk van.

Kövessetek Engem most, és segítsetek nekem a lelkek megmentésében.

 

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.