RSS
 

Emlékeztető, hogy készítsük fel otthonunkat a Nagyfigyelmeztetésre

12 jan

2012. január 11. szerda; 15.37

Az Isteni Irgalmasság Máriájának nevezett látnoknő szeretné felhívni a figyelmünket KÉT üzenetre, melyeket 2011 szeptemberében és októberében kapott azzal kapcsolatban, hogy készítsük fel otthonunkat a Nagyfigyelmeztetésre.

 

A Nagyfigyelmeztetés utóhatásai

2011. szeptember 29. csütörtök, 20:45

Drága szeretett leányom, mivel a Nagyfigyelmeztetés egyre közeledik, kérlek, kérd meg az Én szeretett követőimet, hogy imádkozzanak és köszönettel örvendezzenek a nagy kegyelemért, amelyet az Én Örök Atyám adományozott az emberiségnek.

A tiszta szeretet ezen dicsőséges cselekedete révén fog ez (a Nagyfigyelmeztetés)  bekövetkezni, hogy az emberiség nagy része megmenekülhessen azért, hogy élvezhesse a béke korszakát a földön.  Legyetek hálásak, hogy ezekben az időkben éltek, mert közületek milliók fognak megmenekülni, akik máskülönben soha nem lépnének be a Mennyország kapuin.

Az előkészületek befejeződtek. Készítsétek fel otthonaitokat annyi Szentelt gyertyával, vízzel és élelemmel, amely néhány hétig kitart.  Az utána következő időszak nehéz lesz, de nem szabad félnetek.  Ellenkezőleg, érezzetek megkönnyebbülést, mikor szenvedésetek hálaadással kerül felajánlásra az örök életért, mely most az Én drága lelkeimnek adatik, akik befogadják ezt a nagyszerű ajándékot.

Legyetek békességben. Bízzatok Bennem, mert ne feledjétek, Én vagyok a ti Megváltótok, és Védelmemet ajánlom a hűséges lelkeknek minden pillanatban. Veletek megyek. Vezetlek benneteket. Gyengéd szeretettel fogom a kezeteket. Ti az Enyéim vagytok, és Én soha nem fogom hagyni, hogy eltávolodjatok Szent Szívemtől. Titeket, követőim, körülölelnek a szükséges kegyelmek, amelyekkel túlélitek a Nagyfigyelmeztetést.

Szeretett Jézusotok

Az egész Emberiség Megmentője és Megváltója

 

 

Örvendezzetek, mikor az ég robban, mert akkor tudni fogjátok, hogy Én hamarosan jövök

2011. október 2. vasárnap; 15:00

Drága, szeretett leányom, az időjárási körülmények változnak most, egy újabb jeleként annak, hogy az idők is változnak. Egyéb változások is tapasztalhatóak lesznek. A Nap elkezd majd pulzálni és forogni fog, felkészítve a világot a Nagyfigyelmeztetésre.

Először megjelenik az Én keresztem. Sokkolva lesznek, de ez jelként adatik, hogy felkészíthessétek lelketeket és kérjétek a megbocsátást az elkövetett bűneitekért. Azáltal, hogy ezt teszitek, nem fogtok szenvedni a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Követőim mindenütt, örvendezzetek, mikor az ég robban, mert akkor tudni fogjátok, hogy Én valóban hamarosan eljövök a világba. Végül az emberiség nem lesz képes megtagadni Engem. Szeretetem a világ minden szegletében sugározni fog, amint megpróbálok minden lélekbe behatolni, mindenütt.

Ez az esemény annyira váratlan lesz, hogy a világ óriási sokkban fog leállni. Amikor lassan visszarendeződik, sokan továbbra is bizonytalanok lesznek, hogy mi is történt. Amikor Én jövök, akkor fog jönni a sátán is és démonai a pokolból, akik megpróbálják majd elrabolni Gyermekeim lelkét. Ezért kell mindannyiatokat sürgetnem, hogy otthonaitokat Szenteltvízzel hintsétek be, és legyen szentelt gyertyátok mindenütt. Meg kell saját magatokat védenetek.

Először is a következőre kérlek benneteket. Imádkozzatok mindazokért, akik szívükben nem találják meg az elfogadást Tanításaim igazságára. Különösképpen imádkozzatok azokért, akik óriási erőfeszítéseket tesznek, hogy megtagadjanak Engem, annak ellenére, hogy tudatában vannak Keresztre feszítésemnek, mely megmentette őket.

Ne feledjétek, mindannyiatokért haltam meg, hogy megmentselek benneteket. Ne feledjétek, hogy ezúttal azért jövök újra, hogy megmentselek benneteket, mindannyiatokat. Senkit sem rekesztek ki.

Most rajtatok a sor gyermekeim, hogy a béke korszakának a földön helyet biztosítsatok. Miért ne akarnátok ennek részeseivé válni? Miért választaná bárki is tudatosan a pokol mélységeit ezen nagyszerű ajándék helyett?

Örvendezzetek. Imádkozzatok. Adjatok hálát Istennek, az Atyának ezért a nagyszerű figyelmeztetésért. Fogadjátok ezt az ajándékot szeretettel és örömmel szívetekben.

Megváltótok Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.