RSS
 

Tiszteljétek a Család fontosságát

25 dec

2011. december 25. vasárnap, 18.00

Leányom, ma van Születésem ünnepe. Ez egy különleges nap a családok számára is.

Ne feledd, a Szent Család is ezen a napon született meg. Ez a Szent Család kihatással van az emberekre ma szerte az egész világon.

Minthogy minden lélek a földön része az Én Örök Atyám családjának, ezért az embereknek mindenütt tisztelniük kell a család fontosságát.

Csak a család által születik meg az igaz szeretet. Fontos megérteni ezt, amíg a világban sok család szenved a szétszakadástól, a haragtól és a különéléstől.

Ha nem lennének családok a földön, nem lenne élet. A család képviseli mindazt, amit az Én Örök Atyám kíván az Ő gyermekeinek a földön.

A családok, amikor együtt vannak, akkor alakul ki az a meghitt szeretet, ami csak a Mennyországban ismert. Ha kárt tesztek a családban, akkor kárt fogtok tenni abban a tiszta szeretetben, amely megvan minden egyes lélekben, aki része annak a családnak.

A sátán szereti szétválasztani a családokat. Miért? Mert ő tudja, hogy az emberiség lelki fejlődéséhez szükséges szeretet magva el fog halni, amikor a család szétszakad.

Kérlek, imádkozzatok gyermekek, a családok egyesítéséért.  Imádkozzatok a családokért, hogy együtt imádkozzanak. Imádkozzatok, hogy a sátán elkerülje a családi otthonotokat.

Sose felejtsétek el, hogy ti mindannyian Atyám családjának részei vagytok, és nektek követnetek kell ezt az egységet a földön, amikor csak lehetséges.  Nem mindig van így, tudom, de mindig törekedjetek a család egységére, hogy megőrizzétek az egymás iránti szeretetet.

Ha nincs családotok a földön, akkor gondoljatok arra, hogy része vagytok annak a családnak, amit Atyám teremtett.  Törekedjetek arra, hogy Atyám családjához csatlakozzatok a Béke Új Korszakában.

Imádkozzatok a szükséges kegyelmekért, mely képessé tesz benneteket, hogy megtaláljátok a ti jogos otthonotokat ebben az Új Paradicsomban, amelybe való belépésre meghívást fogtok kapni Második Eljövetelemkor.

Szeretett Jézusotok,

Az Emberiség Megváltója

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért