RSS
 

Szűz Mária: A büntetésre sor kerül

02 dec

2011. december 1. csütörtök, 23:00

(Ezt az üzenetet a látnoknő egy 30 percig tartó jelenés után kapta, amely alatt az Áldott Szűz Mária folyamatosan sírt. Ez nagyon aggasztó volt a látnoknőnek, az Isteni Irgalmasság Máriájának, aki  azt mondta, hogy szívet tépő volt ezt látni.)

Gyermekem, bánatom a gonoszság felett – mely oly nyilvánvaló a világban- összetöri a szívem, mikor látom azokat az elveszett lelkeket a sötétség szakadékában egyre mélyebbre süllyedni, ahonnan nincs visszaút.

A sátán kigúnyolja most gyermekeimet, ahogy sebesen lopja el azok lelkét, akik nem éreznek szeretetet a szívükben Isten iránt. Ijesztő gyermekem, hogy ugyanezek a lelkek el sem tudják képzelni, hogy mivel szembesülnek majd a halál után.

Szomorúságom könnyei egy végtelen bánatfolyamban hömpölyögnek, amint látom azt a valós gyötrelmet és fájdalmat is, melyet Fiam épp most szenved el.

Mennyei Atyám keze készen áll arra, hogy most büntetéssel sújtson le a föld egyes részein. Azok a nemzetek, melyek azt tervezik, hogy borzalmas kegyetlenséggel nemzeteket pusztítsanak el, szigorúan meg lesznek büntetve.  Nem tudom Atyám kezét visszatartani, oly hatalmas a haragja.

Imádkozzatok azokért, kiknek szembe kell nézniük ezzel a szigorú büntetéssel. Imádkozzatok az ő lelkükért. Tetteiket meg kell állítani, máskülönben szegény gyermekeim millióinak életét fogják eltörölni a föld színéről. Gonosz tetteik megengedhetetlenek, mégis az lesz a céljuk, hogy szörnyű pusztítást okozzanak azon nemzetekben, melyeket ellenségeiknek tekintenek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a büntetés előtt, az ártatlanok szenvedésének enyhítéséért.

Szeretett Édesanyátok

A Bánat Királynője

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért