RSS
 

Szűz Mária: Imádkozzatok Benedek pápáért

17 nov

2011. november 16. szerda; 8.00

Gyermekem, ádáz küzdelem fog folyni, mikor a lelkekért vívott csata megkezdődik. Imádkozz mindazokért a szegény lelkekért, akiknek szükségük van Fiam Irgalmas védelmére.

A gonosz mindent, amit csak tud, el fog követni, hogy Fiam irgalmas kezétől eltérítse a gyermekeket.

Az Én szegény elveszett lelkeim közül oly sokaknak fogalma sincs arról a csatáról, mely már elkezdődött a gonosz vezetésével. A gonosz napjai most már meg vannak számlálva, gyermekem, de neked minden tőled telhetőt meg kell tenned, hogy segíts drága Fiamnak megmenteni ezeket az embereket, mielőtt túl késő lesz. Neked gyermekem továbbra is az én védelmemet kell kérned, mert most már valóban szálkává válsz a gonosz szemében. Légy éber minden pillanatban. Az ima fontos, és meg kell kérned másokat, hogy imádkozzanak érted.

Imádkozz(atok) most különösképpen Benedek pápáért, mert ő is támadásnak van kitéve. Soha ne tétovázz a Fiamért végzett munkádban, mert neked, gyermekem, a legvégsőkig ki kell tartanod, hogy az oly rég megjövendölt próféciák beteljesedjenek.

Ne feledd, Én folyamatosan betakarlak (védelmezlek) szent palástommal.

A te Mennyei Édesanyád

A Rózsák Királynéja

 

(Megjegyzés: ezt az üzenetet a látnoknő, Maria Divine Mercy (az Isteni Irgalmasság Máriája) az Áldott Édesanya teljes jelenését követően kapta, mely 20 percig tartott, és melynek során a Szűzanya nagyon szomorúnak tűnt.)

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért