RSS
 

Szűz Mária: Ajándékom a kígyó legyőzésére és elpusztítására

30 nov

2011. november 28. hétfő, 21.00

Gyermekem, mondd meg, szeretett Fiam, Jézus Krisztus minden követőjének, hogy keresniük kell az Én védelmemet minden időben. A sátán napjai gyorsan véget érnek, és sok gyermek van kitéve a kísértéseinek.

Azáltal, hogy védelmemet és különleges kegyelmeimet kéritek, a sátán nem fog ártani gyermekeimnek, illetve nem fogja elfordítani őket Fiamtól.

Mindenki a sátán célpontja ma, ahogy járkál mindenütt és keresi, hogy hogyan tudja tönkretenni a lelkeket. Támadásai akkor a legördögibbek, ha Isten ájtatos követője vagy, és erős a hited. Az ilyen lelkek iránti gyűlölete fájdalmat és zűrzavart fog okozni nekik.

A csalónak csak egyetlen egy célja van, és ez nem más, mint elcsábítani minden lelket, annak érdekében, hogy majd kövessék őt, és így meg tudja semmisíteni lehetőségüket az örök üdvösségre.

Minden szabad pillanatodban imádkozz védelmemért a gonosz ellen. Én megkaptam Mennyei Atyám által a nagy ajándékot a kígyó legyőzésére és elpusztítására.

Amikor Hozzám fordulsz segítségért, Én mindig segíteni fogok neked, hogy visszatérj Fiamhoz azért a vigaszért, amit oly kétségbeesetten keresel, és amely megnyugtatja lelkedet.

Imádkozz, imádkozz, imádkozz és mondd a Szent Rózsafüzért, mert ez a leghatásosabb fegyver, hogy távol tartsd életed lerombolásától a sátánt.

Köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra gyermekem, mert emlékeztetnem kellett téged annak fontosságára, hogy keresned kell segítségemet, mert kegyetlen támadásoknak vagy kitéve küldetésed ezen szakaszában.

Menj békével.

Mennyei Édesanyád

Mária, a Mennyek Királynéja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért