RSS
 

Sokan fogják elszenvedni, mintegy bűnbánatként, a Tisztítótűz kínjait

12 nov

2011. november 9. szerda, 15:32

Hallgassátok meg az Én sürgős kérésemet gyermekek, hogy szenteljétek magatokat az Én drága szeretett Édesanyám szeplőtelen szívének.

Ő, a minden kegyelmek Közvetítője, arra rendeltetett, hogy az Én Szent Szívemhez hozzon közelebb benneteket, azért hogy megmentse az emberiséget a rá váró pusztulástól, ha nem határolná el magát a sátán munkálkodásaitól.

Most már sürgős, hogy mindnyájan nagyon erősen imádkozzatok a lelkek üdvösségéért. Minden lélek Elém fog járulni, és sokak számára ez nehéz lesz. Sokan a Tisztítótűz kínjait fogják elszenvedni, de ez lesz az egyetlen út számukra az örök üdvösségre. Sokkal jobb megérteni, milyen is ez, amíg ezen a földön élnek, mint megtapasztalni ezt a halál után. Amikor átélik ezt a bűnbánatot, ezek a lelkek meg fognak tisztulni, és alkalmassá válnak, hogy belépjenek az Én Új Paradicsomomba a földön. Csak a tiszta lelkek lesznek képesek belépni.  Sürgetve arra kell kérnem benneteket, hogy fogadjátok el ezt az ajándékot, és nézzetek szembe ezzel az elme, a test és a lélek erejével.  De ezt ismerjétek el, és ismerjétek fel annak ami: az örök életre vezető útnak.  Egy lehetőség, hogy megértsétek az Én Isteni Irgalmasságomat.

Most itt az idő, hogy felkészítsétek lelketeket.  Ha bűnbocsánatot kerestek a Nagyfigyelmeztetés előtt, imádkoznotok kell a többiekért is. Nekik is erősnek kell lenniük.

Mostantól imádkozzátok az Isteni Irgalmasság imáját minden egyes nap. Mindannyian. Ez segíteni fog megmenteni azokat a szegény lelkeket, akik lehet, hogy meghalnak a sokktól (a megrázkódtatástól), ezen természetfeletti esemény során, amely hamarosan be lesz mutatva a világnak.

Soha ne veszítsétek el a reményt gyermekek.  Higgyetek Nekem, amikor azt mondom nektek, hogy szeretlek benneteket. Én szeretetből adom nektek ezt az ajándékot.

Szerető Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.