RSS
 

Imahadjárat (7) Ima azokért, akik visszautasítják az Irgalmasságot

23 nov

2011. november 22. kedd; 20.00

Drága, szeretett leányom, Érkezésem, hogy az emberiséget ismételten megmentsem a végső ítélet előtt, már nagyon közel van. Örömömet beárnyékolja a mély szenvedés, azok miatt a lelkek miatt, akik vissza fogják utasítani Irgalmasságomat.

Neked, leányom, tovább kell harcolnod a kereszt gyermekeiből – az Én szeretett gyermekeimből  - álló Hadseregemmel, ezen lelkek megmentéséért.

Ez az az ima, melyet mondaniuk kell, könyörögve irgalomért a sötétségben lévő lelkek számára.

Jézus, esedezve kérlek, bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, kiknek lelke oly sötétségben van, hogy vissza fogják utasítani irgalmasságod fényét.

Könyörögve kérlek, bocsáss meg nekik Jézusom, hogy megválthasd őket azokból a bűnökből, melyektől saját maguk oly nehezen szabadulnak.

Áraszd el az ő szívüket a Te irgalmad sugaraival, és add meg nekik az esélyt, hogy visszatérhessenek a Te nyájadhoz. Ámen.”

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért