RSS
 

Ti, Gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek

29 okt

2011. október 27. csütörtök, 15.30

Drága, szeretett leányom, nem véletlen, hogy nő a megpróbáltatások száma, amelyeken most keresztülmész az Én nevemben. Ahogy a sátán továbbra is gyötör téged, csak azokra a lelkekre gondolj, akiket ezen szenvedés által mentesz meg éppen. Próbálj meg felülemelkedni ezeken a nehézségeken, és mindig Én legyek a gondolataidban. Imádkozz az Én szeretett Édesanyámhoz védelemért, és imádkozd a Szent Rózsafüzért, amilyen gyakran csak tudod.

Fontos, hogy minden követőm kérjen védelmet a csaló ellen, aki minden alkalmat megragad, hogy kételyeket ébresszen elméjükben.

A csaló és démonai mindenhol jelen vannak.  Ők minden lehetséges taktikát használni fognak, hogy káoszt okozzanak életetekben. Tudnotok kell, hogy amikor ez megtörténik, akkor már megérintett benneteket Tanításom, és Keresztemet hordozzátok éppen.

Soha ne féljetek gyermekek, mert képesek vagytok felemelkedni ebből a vadonból, azon erő által, amellyel most eltöltelek mindegyikőtöket, Én hadseregem. Győzedelmeskedni fogtok a gonosz, és az ő gonoszsága felett.  Minél többet imádkoztok egységben, annál nagyobb lesz a védelmi fal. Gyermekeim közül senkit, aki üldöztetést szenved el a Nekem végzett munka következményeként, nem érinthet meg a gonosz.

Ti, Gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek, habár nehéz lesz ezt megértenetek.

Ne foglalkozzatok a gúnyolódásokkal. Fordítsatok hátat ezeknek. Ne reagáljatok. Maradjatok csendben. Imádkozzatok erőért. Én veletek vagyok.

A ti szeretett Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért