RSS
 

Szűz Mária: Alapos vizsgálatoknak és támadásoknak leszel kitéve

15 okt

2011. október 12. szerda

Gyermekem, ez az az idő, hogy amikor Fiamért dolgozol, alapos vizsgálatoknak és támadásoknak leszel kitéve. Mindig tisztelned kell Fiam kéréseit, és engedelmeskedned kell Neki mindig. Soha ne védd meg az Ő Legszentebb Szavát, mivel ezt nem kéri tőled. Ne reagálj, vagy ne szállj szembe azokkal, akik kétségbe vonják vagy félremagyarázzák az Ő szavát, ami vitát és kétkedést kelthet.

Te most a csaló támadásának leszel kitéve, de imádkoznod kell az Én védelmemért, és soha ne adj az ilyen gúnyolódásokra. Ő, a csaló, másokon keresztül dolgozik azon, hogy (meg)bántson téged, ha engeded neki, hogy ezt tegye, akkor teret adsz neki, és megadod neki azt a hatalmat, amit akar.

Állj szilárdan ezekben a helyzetekben gyermekem, és fordulj mindig Hozzám, Én beborítalak téged legszentebb palástommal, hogy megvédjelek tőle, és minden rendben lesz.

Maradj bátor és fogadd ezt a Magasságos Istentől, mint egy ajándékot, mert egy ilyen erő hiányában nem tudnád hatékonyan végezni ezt a munkát. Mindig emlékezz arra, hogy nem vagy egyedül ebben a munkában, mert a szentek mindannyian közbenjárnak érted, és mindenféle isteni védelmet megkapsz.

Légy továbbra is engedelmes Fiamhoz, valamint próbálj örömteli lenni és légy is az, miközben azt a szenvedést elfogadod, melyet Ő enged meg a lelkek megváltásáért. Folytatnod kell a Szent Rózsafüzér imádkozását minden nap, és imádkozz velem, így lehet megmenteni a lelkeket.

Megáldalak gyermekem.  A Mennyország örvendezik ennek a drága, szeretett Fiamért végzett legszentebb munkának, Ő az egész emberiséget szereti, de szomorú könnyeket hullat azokért a lelkekért, akik majd elutasítják kegyelemmel teli kezét a Nagyfigyelmeztetés után.

Szeretett Édesanyátok


 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért