RSS
 

Szűz Mária – A Fiam iránti közömbösség bűne burjánzik

11 okt

2011. október 8. szombat; 14:20

(Ez az üzenet, az Áldott Édesanya magán Jelenése alkalmával adatott, mely 30 percig tartott)

Gyermekem, túl sok lélekre vár az örök kárhozat, ha nem térnek vissza drága Fiamhoz.

Fiam nagy gyötrelmet szenved el, amikor azt látja, hogy hogyan tántorognak ezek a gyermekek, egyik gonosz ösvényről a másikra.

A Fiam iránti közömbösség bűne burjánzik, és olyan sokan vannak, akik tudnak Létezéséről, de szabad akaratuk által, mégis megtagadják Őt. Most itt van az az idő, amikor meg fogják érteni mindazt, ami előttük áll, ha nem bánják meg bűneiket a Lelkiismeret Átvilágítása során, melyet hamarosan megtapasztalnak.

Ti, akik szeretitek Fiamat, vegyétek fel az Ő Keresztjét, és segítsetek Neki visszahozni azokat a lelkeket, akik után Ő eleped, hogy drága szerető karjaiba zárhassa őket.

Sokan közületek, gyermekek, akik nem ismeritek igazán Fiamat, meg kell, hogy értsétek az Ő szívének szelíd gyengédségét. Oly sok szeretet van Benne mindannyiatok iránt, hogy ha látnátok az Ő szenvedését az elutasításotok miatt, a földre borulnátok, zokognátok és könyörögnétek az emberiség bűneinek megbocsátásáért.

Kérlek, sürgetlek benneteket, hogy kitartóan imádkozzatok a Nagyfigyelmeztetés alatti megtérésért, melyre Fiam annyira vágyakozik.

Áldott Édesanyátok

Az egész emberiség Királynője

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.