RSS
 

Soha ne védj meg Engem, mert ez nem szükséges

15 okt

2011. október 13.

Drága, szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged annak szükségességéről, hogy tartózkodj az Én Legszentebb Szavam megvédésétől.

Akik megkérdőjelezik az Én szavam, azoknak imádkozniuk kell Hozzám vezetésért. Arra utasítalak most, hogy soha ne kíséreld meg megmagyarázni az Én isteni ajkamról eredő üzeneteket.

Ezt sokszor elmondtam neked, és nem kaptál felhatalmazást arra, hogy ezt tedd. Ehelyett fogadd Üzeneteimet úgy, ahogy vannak. Ne kételkedj bennük. Ne próbáld meg elemezni azokat, mert az ember keveset tud az isteni tervekről vagy időzítésről. Ahogyan az Antikrisztusról sem tud semmit az ember, még ha azt is gondolja, hogy igen. Az ilyen jelentőségű dolgokat továbbra is csak az Én szeretett Atyám ismeri.

Arra kérlek, soha ne védj meg Engem, mert ez nem szükséges. Egyedül Atyám akarata számít, vagyis az emberiséggel való kommunikálás, általad és más prófétákon keresztül. Amint azt már korábban is mondtam neked: Te vagy az író, és Én a szerző. Te vagy az eszköz, és Én a Mester.

Az Irántam való engedelmesség az elvárás feléd mindig. A szerint cselekedni, ahogyan azt Én mondom, egyszerű dolog. A te munkád könnyebbé válik, ha tartózkodsz attól, hogy egy intellektuális vallási vitába bonyolódj a szentírási témákban, melyekről semmit sem tudsz.

Ne feledd az alázatosság fontosságát, leányom. Maradj gyermek, maradj kicsi az Én szememben mindig, és békére lelsz. Megpróbáltatásokat fogsz kapni ezen munka során. Várd ezeket. Ne utasítsd vissza ezeket.  Szabad akaratod ajándékát Én elfogadtam, de meg kell tanulnod megpróbálni nem visszautasítani a szenvedést, mert ez fontos a lelkek megváltásához.

Szeretlek leányom, de szükségét érzem, hogy az Én világos útmutatásaimra emlékeztesselek. Nincs szükségem a megvédésemre. A szavak, melyeket kapsz, nincsenek beszennyezve, és nem ellenkeznek az idők kezdete óta az emberiségnek adott igazsággal. A Bibliában lévő igazság sok változata lett elferdítve, hogy az megfeleljen az ember saját elképzeléseinek. Én vagyok az igazság. Én vagyok az élet kenyere. Nélkülem nincs élet.

Haladj előre tisztább megértéssel aziránt, hogy mi az elvárás feléd. Te mindig oltalmazva vagy. Köszönöm leányom az erőt, melyet most mutatsz, de mindig engedd, hogy Én vezesselek téged, minden időben. Ebben a formában könnyebb lesz ez az utazás.

Szeretett Jézusod


 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.