RSS
 

Örvendezzetek, mikor az ég robban, mert akkor tudni fogjátok, hogy Én hamarosan jövök

05 okt

2011. október 2. vasárnap; 15:00

Drága, szeretett leányom, az időjárási körülmények változnak most, egy újabb jeleként annak, hogy az idők is változnak. Egyéb változások is tapasztalhatóak lesznek. A Nap elkezd majd pulzálni és forogni fog, felkészítve a világot a Nagyfigyelmeztetésre.

Először megjelenik az Én keresztem. Sokkolva lesznek, de ez jelként adatik, hogy felkészíthessétek lelketeket és kérjétek a megbocsátást az elkövetett bűneitekért. Azáltal, hogy ezt teszitek, nem fogtok szenvedni a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Követőim mindenütt, örvendezzetek, mikor az ég robban, mert akkor tudni fogjátok, hogy Én valóban hamarosan eljövök a világba. Végül az emberiség nem lesz képes megtagadni Engem. Szeretetem a világ minden szegletében sugározni fog, amint megpróbálok minden lélekbe behatolni, mindenütt.

Ez az esemény annyira váratlan lesz, hogy a világ óriási sokkban fog leállni. Amikor lassan visszarendeződik, sokan továbbra is bizonytalanok lesznek, hogy mi is történt. Amikor Én jövök, akkor fog jönni a sátán is és démonai a pokolból, akik megpróbálják majd elrabolni Gyermekeim lelkét. Ezért kell mindannyiatokat sürgetnem, hogy otthonaitokat Szenteltvízzel hintsétek be, és legyen szentelt gyertyátok mindenütt. Meg kell saját magatokat védenetek.

Először is a következőre kérlek benneteket. Imádkozzatok mindazokért, akik szívükben nem találják meg az elfogadást Tanításaim igazságára. Különösképpen imádkozzatok azokért, akik óriási erőfeszítéseket tesznek, hogy megtagadjanak Engem, annak ellenére, hogy tudatában vannak Keresztre feszítésemnek, mely megmentette őket.

Ne feledjétek, mindannyiatokért haltam meg, hogy megmentselek benneteket. Ne feledjétek, hogy ezúttal azért jövök újra, hogy megmentselek benneteket, mindannyiatokat. Senkit sem rekesztek ki.

Most rajtatok a sor gyermekeim, hogy a béke korszakának a földön helyet biztosítsatok. Miért ne akarnátok ennek részeseivé válni? Miért választaná bárki is tudatosan a pokol mélységeit ezen nagyszerű ajándék helyett?

Örvendezzetek. Imádkozzatok. Adjatok hálát Istennek, az Atyának ezért a nagyszerű figyelmeztetésért. Fogadjátok ezt az ajándékot szeretettel és örömmel szívetekben.

Megváltótok Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.