RSS
 

Isten, az Atya – Figyeljetek most az emberiségnek adott utolsó felhívásomra

11 okt

2011. október 9. vasárnap; 15:30

Leányom, beszélj a világnak szeretetemről, melyet Én minden teremtményem iránt érzek, szerte a világon. Tájékoztasd őket arról is, hogy Én most a háttérből fogom irányítani az isteni beavatkozás legnagyobb cselekedetét, amilyet még nem láttak a földön Szeretett Fiam, Jézus Krisztus feltámadása óta.

Minden elő van készítve  az Irgalmasság ezen nagyszerű Cselekedetére, melyet azért szentesítettem, hogy segítsek megmenteni mindannyiatokat.

Az irántatok érzett Szeretetem azt jelenti, hogy míg terveim szerint harcolok a csalóval az emberiség elpusztítására tett kísérletei ellen, meg fogom engedni most az Irgalmasság utolsó Cselekedetét, hogy megtérjetek. Ez a megváltásotokra irányuló utolsó cselekedet az Én szememben azt jelenti, hogy az emberiség még egyszer utoljára megtanulhatja (megtapasztalhatja) Létezésem igazságát.

Gyermekeim, kérlek, hajoljatok most meg, és kérjetek irgalmat családjaitok és szeretteitek számára. Ha ők nincsenek a kegyelem állapotában, nehéznek fogják találni a Nagyfigyelmeztetést. Tájékoztatnotok kell őket az igazságról való elmélkedés fontosságáról.

Az idő rövid. A Nagyfigyelmeztetés szinte már elérkezett hozzátok. Ha túl lesztek rajta, lesz időtök eldönteni, melyik utat szeretnétek választani. Az isteni világosság útját, vagy a csaló útját. A választás a tiétek lesz.

Egy idő után, ha az ember nem fordít hátat gonosz módszereinek, el fogom pusztítani azokat az országokat, melyek a csalónak (be)hódolnak. Elrejtőznek majd, mikor az Én büntető kezem lesújt, de nem lesz hová menniük.

Türelmem a végére ért, ahogy most azoknak az egyesítését tervezem, akik hisznek Bennem, a Mindenség Teremtőjében, és akiket az új Béke- Korszakba viszek Magammal. Azok, akik a másik utat választják, a pokol tüzére lesznek vetve.

Figyeljetek most erre az emberiséghez intézett utolsó felhívásra, ez az az idő számotokra, hogy jövőtökről döntsetek. Imádkozzatok azokért, akik vakok Szeretetem iránt, mert sokan közülük, mikor az igazság feltárul előttük még egyszer, Ellenem szegülnek, és hátat fordítanak Nekem.

Szeretett Teremtőtök

Isten, az Atya

Magasságos Király

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.