RSS
 

Érkezésem a vártnál hamarabb lesz

25 okt

2011. október 24. hétfő, 19.09

Érkezésem a vártnál hamarabb lesz 

Drága, szeretett leányom, nem szabad hagynod, hogy felzaklassanak azok, akik folyamatosan megkérdőjelezik, és ítélkeznek az Én legszentebb szavaimat illetően. Hagyd figyelmen kívül ezeket a faggatózásokat. Maradj csendben. Imádkozz értük és lépj tovább, mert most már nincs sok idő.

Felszólítalak mindannyiatokat, drága gyermekek, hogy  maradjatok nyugodtak és imádkozzatok Hozzám irgalomért. Kérlek, nem szabad pánikba esnetek, mert Én csak azért jövök, hogy megmentselek bennetek, nem pedig ítélkezni. Nem tudjátok ezt? Nincs mitől félnetek, csak bízzatok Bennem teljesen.

Érkezésem a vártnál hamarabb lesz, így kérlek, készítsétek fel lelketeket. Imádkozzatok mindazokért a lelkekért, akik talán megtagadnak Engem, vagy visszautasítják az Én isteni irgalmasságom ajándékát. Az Én dédelgetett lelkeim sok vigasztalást hoznak nekem, és megkönnyítik a kínt és a szenvedést, amit Én elviselek, amikor látom a gyűlöletet mindenhol, a ti világotokban.

Jöjjetek közelebb Hozzám gyermekek, és engedjétek Nekem, hogy megöleljelek benneteket, hogy megadhassam az Üdvözlésemhez szükséges erőt és magabiztosságot. Ti, az Én különleges hadseregem, egységben vagytok Velem, és akár észreveszitek, akár nem, ti folyamatosan a Szentlélek vezetése alatt álltok a lelkek megmentésében folytatott harcban. 

Üljetek nyugodtan Kicsinyeim, és ne feledjétek, Én mindig veletek vagyok. Örvendezzetek és várjátok Jövetelem, amikor ki fogom árasztani Kegyelmeim, hogy beburkolja minden szeretett követőmet, mindenütt a világban.

Nem számít, hol éltek, nem számít, a föld melyik részéről származtok, ti az Enyéim vagytok. Szeretlek benneteket. Tekintsetek nyitott szívvel és bizalommal a közelgő Nagyfigyelmeztetésre.

A ti Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért