RSS
 

A ti időtök a földön egy kritikus ponthoz érkezett

18 okt

2011. október 16. vasárnap; 15:30

Drága, szeretett leányom, miért van az, hogy mikor az Én szavam (üzenetem) értelmezik, oly sok gyermekem találja azt támadónak. Miközben Gyermekeimnek mindig meg kell különböztetniük azokat az üzeneteket, melyeket azok tesznek közzé, akik azt állítják, az Én nevemben jönnek, ugyanakkor Gyermekeimnek azt is meg kell tanulniuk, hogy mindig legyenek nyitottak elméjükben és szívükben.

Oh, mennyire szeretném, ha Követőim különösképpen kinyitnák szemüket és szívükbe fogadnának Engem. Én vagyok, Jézus, aki szólít benneteket, hogy halljátok meg Hangom, amint sürgetve kérlek benneteket, hogy jöjjetek Hozzám imában.

A ti időtök a földön egy kritikus ponthoz érkezett. Nincs sok idő hátra, míg meghirdetem az új béke-korszakot, és emiatt van szükségem arra, hogy felkészítsétek lelketeket most.

Ne engedjétek, hogy az arrogancia vakká tegyen benneteket az igazságra. Hát nem tudjátok, hogy Én sosem csaplak be benneteket? Halljátok meg Utasításaimat, hogy a gonoszt megakadályozzátok ítélőképességetek elhomályosításában. Ne engedjétek neki, hogy távol tartson benneteket, mert ha csak meghalljátok az Én legszentebb szavam (üzenetem), tudni fogjátok, hogy ez Én vagyok, Jézus Krisztus, aki szólít benneteket.

Gyermekeim, ha tudnátok, mennyi fertőzés lett rászabadítva az Én értékes lelkeimre a világon, meg lennétek döbbenve. A sötétség időről-időre az Én értékes követőimet is beborítja. Az a fájdalom, melyet érzek, mikor kétségeiteknek vagyok tanúja –különösen azon lelkek között, akik rendszeresen imádkoznak, és igaz odaadást mutatnak-, a mély szomorúság könnyeit hozza.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Szentlélek vezetéséért. Ha kinyitjátok megkeményedett szíveteket, és kéritek a megkülönböztetés kegyelmét, Én válaszolni fogok hívásotokra.

Milyen szomorúak lesztek, mikor az igazság feltárul előttetek a Nagyfigyelmeztetés alatt.  Én most a többi lélek megmentéséért mondott imáitokat kérem. Minden bizonnyal, ha még kételkedtek is az Én szavamban, melyet ezen üzeneteken keresztül adok, akkor is meglelhetnétek azt (az Én szavamat) szívetekben, hogy imádkozzatok az elveszett lelkekért.

Szeretlek benneteket, és várom, hogy eleget tegyetek az imára vonatkozó kérésemnek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.