RSS
 

A sátán által küldött hamis próféták sokaságának korszaka

11 okt

2011. október 8. szombat; 16:20

Drága, szeretett leányom, ahogyan az Én igaz látnokaim mennek ki a világba, ugyanúgy fognak a hamis látnokok is. Akkor fogjátok felismerni őket, ha a világnak adott üzeneteiket gondosan megvizsgáljátok.  Mert valahol legbelül érezni fogjátok, hogy manipulálták Tanításaimat és az igazságot, melyeket a Szent Biblia tartalmaz. Annyira finom hazugságok ezek, hogy csak azok lesznek képesek ezeket észrevenni, akik a Szentírás valódi ismeretével rendelkeznek.

Ügyeljetek minden olyan gyűlöletre, melyet az ilyen látnokok keltenek követőik között, mikor veszekednek, családokat osztanak meg és választanak szét.  Azok a szekták, melyek az ilyen látnokok munkálkodásai által keletkeznek, most szétszóródnak a világban, hogy zavarodottságot és félelmet keltsenek a hívők között.

Bárhol, ahol az Én Szent Szavam megjelenik, ott szeretetet fogtok találni. Az Én üzeneteim szeretetet és harmóniát keltenek, és képesek lesznek befolyásolni a lelketeket. Az Én üzeneteim mindig az igazságot fogják hirdetni, és miközben időnként kemények és félelemkeltőek, ezek mégis szeretetből adatnak nektek, Gyermekeim.

A hamis látnokok olyan üzeneteket fognak közzé tenni, melyeket nem könnyű olvasni vagy megérteni. Látszatra a hitelesség érzetét fogják sugározni, és a szeretet érzését keltik. De ezek mégsem fognak lelki békét hozni nektek. Az ilyen látnokok, akik közül sokan nem az Istentől valók, először elcsábítanak, majd kontrollálnak benneteket mindaddig, míg végül a hazugságok és megtévesztés ágyába szippantanak benneteket.

A sátán és hadserege befolyásolni fogja ezeket a hamis látnokokat. Még az igaz látnokokat is megtámadhatja, mikor arra bíztatja őket, hogy zavartan eltávolodjanak Tőlem. Kérlek benneteket gyermekek, legyetek éberek minden időben.

Utasítsátok el azokat az üzeneteket, melyek bármilyen formában is ellentmondanak Tanításaimnak, mert akkor biztosak lehettek abban, hogy azok hamisak.

Én csak néhány kiválasztott hiteles látnokon keresztül szólok most a világban. Kevesebben vannak, mint húszan, és kevesebben, mint gondolnátok. Valamennyien különböző szerepet kaptak, de az Én hangom és az Én utasításaim ismerős jellegzetességgel bírnak majd, melyet fel fogtok ismerni. Valamennyi üzenetüknek az lesz a célja, hogy benneteket olyan tettekre buzdítsanak, melyekkel felkészítitek lelketeket.

Bármilyen cselekedetnek fordítsatok hátat, mely a magukat látnokoknak nevezőktől olyasmire buzdít, ami különösnek tűnik, vagy követőiket olyan cselekedetekre ösztönzi, melyek ellent mondanak a felebaráti szeretetnek.

Vigyázzatok most, mert ez a Hamis Próféta korszaka, aki hamarosan felfedi magát a világ előtt. Ugyanakkor ez a sátán által a világba küldött hamis próféták sokaságának korszaka is, hogy összezavarodottságot és lelki sötétséget okozzon.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.